Ajankohtaista

| Ajankohtaista

Kalaa ja juureksia- niistä on Itämeripäivän reseptit loihdittu!

  Kuvassa iloiset voittajat Juha Ritola ja Satu Korpijärvi. Kuva: Liisa Huima. Itämeripäivä- reseptikilpailun voittajaksi nousi restonomiopiskelija Juha Ritolan Menu-kokonaisuus, jossa tyrni antaa potkua hennolle hauelle ja lisukkeina tarjottavat kotimaiset juurekset tuovat kokonaisuuteen väriä ja makua. Kokonaisuudessaan voittajamenu koostui tyrni-haukimurekepihvistä, uunijuureksista, metsäsienikastikkeesta

Lue lisää
| Ajankohtaista

Amkolaisten ruokapöydissä nautitaan arjesta ja juhlasta

Vanha sanonta siitä, että suutarin lapsilla ei ole kenkiä, ei päde ainakaan pienen otannan perusteella ruoka-alan ammattilaisten omiin ruokailutottumuksiin. Kolme amkolaista paljasti  AmmattikeittiöOsaaja-lehden lukijoille, että suositusten mukainen, terveellinen ruokavalio lautasmalleineen on heille itsestään selvää, mutta myös herkuttelu on sallittua. Kysymykset: Mitä teet

Lue lisää
| Ajankohtaista

Kerro kasvisruuasta!

Vaikuttavaan viestintään tarvitaan sekoitus tietoa, tunnetta, asennetta ja osaamista. Mutta miten kertoa kasvisruuasta kiinnostavasti? KasvisPro- Työpajassa nro 3 käsiteltiin vastuullisuusviestintää laajemminkin ja kuultiin hieno case-esimerkki Keravan ruokapalveluiden kasvisruokastrategiasta. Toimivalla (vastuullisuus)viestinnällä rakennetaan organisaatioiden julkisuuskuvaa joka päivä.  Viestintä ei ole erikseen tehtävä projekti, vaan arkipäiväistä tiedottamista

Lue lisää
| Ajankohtaista

Asiakaspalvelu edellyttää psykologista silmää

Täydellinen asiakaspalvelu ylittää odotukset.  Palvelutilanne on onnistunut, kun asiakkaan kysymyksiin osataan vastata ja toteuttaa palvelutilanteen kannalta oleellisia asioita kuten erityistarpeita ja makutoiveita. Selkeä viestintä ja havainnollinen ruokalista avittavat osaltaan sujuvaa palvelua. Tässä artikkelissa käsitellään asiakaspalvelutyön merkitystä koko organisaation menestymisen taustalla. Kuva: Rodeo Parhaimmillaan

Lue lisää
| Ajankohtaista

Sairaalan henkilöstöravintolassa kotiruoka pitää pintansa

Palvelujohtaja Merja Tarasow johtaa ruokapalveluja Keski-Suomen hyvinvointialueella ja oli käynnistämässä upouuden sairaala Novan henkilöstöravintolaa, Poukamaa. Sairaala Nova ja henkilöstöravintola Poukama avattiin alkuvuodesta 2021. Ravintolasaleja on kaksi ja asiakaspaikkoja noin 250. Asiakkaita on päivittäin noin 800, suurin osa 10.30-12.00 välillä. Myös aamupalaa on tarjolla. ”Täällä syövät

Lue lisää