Pääkaupunkiseutu

Puheenjohtaja: Juha Jokinen
Sähköposti: juha.jokinen@defose.fi

Tutut ja uudet kasviproteiinit
(hybriditilaisuus eli webinaari + face-to-face)

Aika: keskiviikko 13. syyskuuta kello 17-18

Paikka: Tekniikantie 21, Espoo Otaniemi (VTT:n päärakennus, VTT FutureHub)

Aiheesta luennoi Mirva Lampinen, VTT:n Co-Creation Manager, TtM,
laillistettu ravitsemusterapeutti (EIT Food startup-ohjelma, FAN Helsinki Hub)

Tilaisuus on hybriditilaisuus eli siihen voi osallistua paikan päällä (25 paikkaa) tai etänä (Teams). Paikan päällä vähintään kahvitarjoilu.

Ilmoittautumiset: tiistaihin 5.9.2023 mennessä alla olevien linkkien kautta. Valitse linkki sen mukaan osallistutko etänä vai paikan päällä.

Osallistun tapahtumaan paikan päällä:

https://link.webropolsurveys.com/S/C3AE8509D9F29E86

Osallistun tapahtumaa etänä (Teams):

https://link.webropolsurveys.com/S/4C06EBF697BE73E0

 Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Ammattikeittiöosaajat ry:n jäsenille.

****

Yritysvierailu: Meeat Food tech Oy, Espoo

Aihe: Tulevaisuus lautasella: uusien ravitsemussuositusten myötä tarvitaan edullisia ja monipuolisia kasviproteiineja

Aika: keskiviikko 4. lokakuuta 2023 kello 17-19

Paikka: Tapiontori 3 B 2-4, Espoo (Meeat Food Tech)

 MeEat Foodtechillä on ilo esitellä uusi kasviproteiini, MUU Fava™, joka on täydellinen valinta ammattikeittiöille monin eri tavoin. MUU Fava™ on vähäsuolainen ja Sydänmerkin saanut kasviproteiini, joka sisältää runsaasti proteiinia, kuituja ja rautaa. Monikäyttöinen ja neutraalin makuinen kasviproteiini soveltuu erinomaisesti ruuanlaittoon ja sen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Tilaisuudessa MeEat Food Techin toimitusjohtaja Mikko Karell kertoo kuinka MUU-tuotteista tuli Suomen suosituimpia kasviproteiineja ja miten markkina kehittyy kohti terveellisempiä ja maistuvampia tuotteita. Tutkimusjohtaja Iida Loivamaa esittelee fermentoinnin saloja ja tuotekehityskokki Lauri Rantanen näyttää, miten ja mitä kaikkea laajasta tuotevalikoimasta voi loihtia. Esitysten jälkeen nautimme herkullista ruokaa!

Tervetuloa mukaan inspiroivaan tilaisuuteen!
Varaa paikkasi nyt. Paikkoja yritysvierailulle paikan päälle Espoon Tapiolaan on rajoitetusti. Tilaisuutta voi seurata myös etänä live-stream-lähetyksen kautta. Molemmille osallistumistavoille on alla oma ilmoittautumislinkkinsä.

Saapumisohje: Paikalle pääsee kätevästi esimerkiksi Metrolla. Sisäänkäynnin ovi löytyy Tapiontorille kauppakeskus Ainoan suunnasta tultaessa käytävältä. Ikkunassa on suuret MUU-teippaukset. 

Tilaisuuteen paikan päällä voivat osallistua ensisijaisesti pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan Ammattikeittiöosaajien jäsenet. Live-streamin (kelllo 17-18) seuraajiksi voivat ilmoittautua kaikki Suomen Ammattikeittiöosaajien jäsenet.

Ilmoittautuminen tiistai 26.9.2023 mennessä alla olevien ilmoittautumislinkkien kautta. Paikan päällä on tilaa 25 vieraalle (oma ilmoittautumislinkki). Tilaisuuden ensimmäiseen tuntiin voi osallistua myös seuraamalla live-striimausta (oma ilmoittautumislinkki). Mikäli tilaisuus on täynnä, voit ilmoittautua jonoon (juha.jokinen@defose.fi) saadaksesi mahdollisen peruutuspaikan. Kun ilmoittaudut jonoon, ilmoita myös puhelinnumerosi, josta sinut tavoittaa.

Ilmoittautumislinkki paikan päälle Espoon Tapiolaan kello 17-19:

https://link.webropolsurveys.com/S/9B46ACD5E179A4C2

Ilmoittautumislinkki live-stream-lähetyksen seuraajaksi kello 17-18:

https://link.webropolsurveys.com/S/36D60374C0AFA047

***

Yritysvierailu Lantmännen

Aika: keskiviikko 15. marraskuuta 2023 kello 17-19

Paikka: Lantmännen, Helsinki
Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki julkaistaan lähempänä tapahtuman ajankohtaa.