Ammattikeittiöosaajat ry:n syksyn seminaari Helsingissä 22.10.2020

Paikka: Taitotalon kongressikeskus, Valimotie 8, 00380 Helsinki
& Etäosallistumismahdollisuus

Amko syksyn seminaarin ohjelma (pdf)

Ilmoittautuminen (myös etäosallistumismahdollisuus)

Ajankohtainen seminaari ruokapalveluammattilaisille

8.30-9.15       Aamiainen ja ilmoittautuminen

9.15-9.20       Tervetuloa!

9.20-10.00     Tietoa uusimmista ravitsemussuosituksista
Ikääntyneiden uudet ruokasuositukset käyttöön ja muuta
ajankohtaista tietoa Valtion ravitsemusneuvottelukunnalta.
Valtion ravitsemusneuvottelukunnan pääsihteeri Arja Lyytikäinen

10.00-10.30   Ruokapalveluita poikkeusoloissa
Mitä haasteita poikkeustila tuo ja miten niitä ratkaistaan nyt ja
vastaisuuden varalle?, esimerkki- CASE-ruokapalveluorganisaatiosta

10.30.-10.40 Tauko

10.40-11.10   Kattava koululounas ja Välkyt välipalat-hanke
Kuulemme hankkeen kyselyn alustavista tuloksista. Hankkeessa kartoitetaan
kouluruokailun nykytilannetta ja välipalakäytäntöjä sivuten myös
poikkeusolojen kouluruokailukäytäntöjä, projektikoordinaattori Päivi Jämsén Ammattikeittiöosaajat ry

11.10-12.00  Mitä stressi tarkoittaa ja miten se vaikuttaa meihin?
Huomio stressinhallinnasta kokonaiskuormituksen hallintaan, Käytännön vinkit paremman tasapainon ja mielenrauhan löytämiseen,
Tiina Hoffman, Firstbeat Oy

12.00-13.15   Lounas

13.15-14.15   5 Tähden asiakaskokemus, palvelumuotoilija Janne Gylling
Millaista on hyvä palvelumuotoilu? Miten herätät asiakkaiden kiinnostuksen
ja luottamuksen? Gylling  rakastaa hyviä ja käytettäviä palveluita ja auttaa organisaatioita kehittämään markkinointia ja viestintää omista lähtökohdistaan.

14.15-14.45   Iltapäivän kahvihetki

14.45-15.45   Mitä menestyminen vaatii?,  Mika Poutala
Poutala on nelinkertainen Olympiapikaluistelija, mukaansatempaava esiintyjä ja Suomen positiivisimpia ihmisiä. Luennollaan hän kertoo miten kova työ tuottaa tuloksia ja on itse elävä esimerkki siitä, miten paljon omilla valinnoillaan on mahdollista vaikuttaa menestymisen mahdollisuuksiin

Osallistumismaksu:

Ammattikeittiöosaajat ry:n jäsenille 240 euroa, Ei-jäsenille 295 euroa
Hintaan sisältyy koulutusaineistot, aamiainen, lounas pöytiin tarjoiltuna ja iltapäiväkahvi sekä mahdollisuus tutustua yritysten näyttelypisteillä uutuustuotteisiin ja palveluihin.

Etäosallistuminen tapahtumaan streamin välityksellä:
Hinta Amkon jäsenille jäsenille 110 euroa  ja muille 140 euroa.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kaksi viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta.
Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta),
laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Alle kaksi päivää ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme täyden osallistumismaksun.

Osallistujan vaihto tapahtumaan on maksutonta.

HUOM!
Poikkeustila voi aiheuttaa muutoksia seminaarin toteutukseen.
Pidämme ilmoittautujat ajan tasalla!

***
Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu www.amko.fi-sivuilla olevan ilmoittautumislinkin kautta 9.10.2020 mennessä.
( Ilmoittautumaan pääset alasivulla koulutuspäivät.) Voit ilmoittautua myös alustavasti ja tarkentaa myöhemmin osallistutko paikan päällä vai etänä.

Voit ilmoittautua myös puhelimitse, puh. 050 341 3957.

Lisätietoja ilmoittautumisesta ja peruutukset osoitteeseen:
marjut.huhtala@amko.fi, p.050 341 3957