Ammattikeittiöosaajien kevään seminaari
Lahden messukeskuksessa 7.-8.5.2025
OHJELMA (pdf)
ILMOITTAUTUMINEN
OHJELMA 7.5.2025
AAMUPÄIVÄN AIHEET: VARAUTUMINEN JA VASTUULLISUUS
8.30-9.30 Aamukahvi ja ilmoittautuminen
9.30-9.35 Tervetuloa!
9.35-9.55 Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy- ruokaa rakkaudella, toimitusjohtaja Päivi Karttunen
9.55-10.20 Ruokapalveluiden huoltovarmuus ja varautuminen, valmiuspäällikkö Virpi Kulomaa, MaRa ry
10.20-10.40 Varautuminen on tärkeä osa ruokapalveluiden toimintasuunnitelmaa,
kehityspäällikkö Outi Luukkonen, Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy
10.40-11.00 Tauko
11.00-11.25 Valmiimmat tuotteet-joustava työaikasuunnittelu ja enemmän aikaa asiakkaille, myyntijohtaja Jani Jokinen, Feelia Oy
11.25-11.40 Jamix tukee vastuullista toimintaa ammattikeittiöissä, tuoteomistaja Matleena Autio
11.40-11.55 Kestävä kehitys keittiössä: Tuotannonohjausjärjestelmän rooli vastuullisuudessa, CGI
11.55-13.10 Lounas
ILTAPÄIVÄN AIHEET: TYÖHYVINVOINTI JA SEN JOHTAMINEN
13.10-13.45 Työkyky tarvitsee johtajaa
Työkyvystä huolehtiminen on tärkeä osa työnantajakuvaa ja työntekijöiden pitovoiman edellytys,
työkykypalveluiden johtaja Pauli Forma, eläkeyhtiö VARMA
13.45–14.35 Miten vahvistaa työyhteisön psykologista turvallisuutta? työelämän mielenterveyden asiantuntija
Kirsi Nurminen, Mieli ry
14.35-15.05 lltapäivän kahvihetki
15.05-16.00 Motivaatiosta, johtamisesta, elämästä, professori, koreografi Jorma Uotinen
****
OHJELMA 8.5.2025
AAMUPÄIVÄN AIHEET: AJANKOHTAISTA AMMATTIKEITTIÖILLE
8.30-9.20 Aamukahvi ja ilmoittautuminen
9.20-9.25 Tervetuloa!
9.25-10.10 Sosiaalipsykologinen tutkimus avuksi – miten ohjata asiakkaita valitsemaan kasvisruokaa?,
Juha Jokinen, Defose Oy
10.10.-10.30 Kansalliset ravitsemussuositukset julkaistiin-mitä seuraavaksi?,
Valtion ravitsemusneuvottelukunnan pääsihteeri Satu Jyväkorpi
10.30-10.50 Tauko
10.50-11.35 Paneeli: Suositukset käytäntöön!
Paneelissa keskustellaan miten uudet suositukset näkyvät ruokapalveluissa ja miten asiakkaat niihin
suhtautuvat. Paneelin juontaa projektikoordinaattori Virpi Kemi Ammattikeittiöosaajat ry:stä.
Paneelissa keskustelemassa:
Ravitsemusasiantuntija Nina Halonen, Espoo Catering Oy
Johtava ravitsemusasiantuntija Kirsi-Maria Hoikka, Compass Group Suomi Oy
Vastuullisuusasiantuntija Meri Mathlin, Palvelukeskus Helsinki
Ravitsemussuunnittelija Anu Mikkola, Kymijoen Ravintopalvelut Oy
Ateria- ja puhtauspalvelupäällikkö Sari Verta, Vehmaan kunta
11.35-12.45 Lounas
ILTAPÄIVÄN AIHEET:HÄVIKKI HALLINTAAN ja TEKOÄLY TEHOKÄYTTÖÖN
12.45 -13.05 Hävikinhallintaa ravitsemispalveluille, Romance-hankkeessa jaettiin vinkkejä ja vertaistukea
hävikinhallinnasta, tutkija Marita Kettunen, Luke
13.05-13.25 Yhteistyöllä hävikki hallintaan!
Millaisia uusia hävikin hallinnan työkaluja Hävikki-HUB-hanke tarjoaa ruokapalveluille ja sidosryhmille?,
projektipäällikkö Taina Seppälä-Kolkka, Seinäjoen ammattikorkeakoulu
13.25-13.55 Iltapäivän kahvihetki
13.55-15.00 Tekoälyä taviksille!, viestintäasiantuntija Pinja Valkonen
Pinja Valkonen yhdistää syvällisen asiantuntemuksensa tekoälystä, muutosviestinnästä ja julkisen sektorin toiminnasta helpottaakseen kuulijoidensa tekoälytuskaa. Esitys tarjoaa käytännönläheisiä vinkkejä, inhimillistä rohkaisua ja uusia oivalluksia, jotta jokainen meistä tuntisi pysyvänsä tekoälymyllerryksessä mukana.
***
SEMINAARIN OSALLISTUMISMAKSUT:
Yhden päivän koulutus ( 7.5 tai 8.5.2025)
250 euroa Ammattikeittiöosaajat ry:n jäsenille, 310 euroa ei-jäsenille.
Koulutuspäivään sisältyy aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi sekä koulutusaineistot.
Kahden päivän koulutuspaketti (7.-8.5.2025)
480 euroa Amkon jäsenille, 580 euroa ei –jäsenille. Koulutuspäiviin sisältyvät aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi sekä koulutusaineistot.
Illallinen Ravintola Sokos Hotelli Lahden seurahuoneella 7.5.2025 klo 19.00
Menun hinta on 82 euroa sisältäen kolme ruokalajia kahdella viinikaadolla.
Mikäli osallistut illalliselle 7.5, lisätään maksu seminaarin osallistumislaskulle.
Erikseen pyydettäessä illallisesta voidaan laatia oma lasku (Lisätiedot: p. 050 341 3957).
ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu www.amko- sivuilta löytyvän ilmoittautumislinkin kautta. Voit ilmoittautua myös puhelimitse: puh.050 341 3957. Ilmoittautuminen on tehtävä 28.4.2025 mennessä.
Peruutusehdot:
Viimeinen peruutuspäivä osallistumiselle on 2 viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta.
Sen jälkeen perimme 50% osallistumismaksusta (mikäli peruminen tehdään 3-14 vrk:tta ennen tilaisuutta.) Alle 2 päivää ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme täyden osallistumismaksun. Osallistujan vaihto tapahtumaan on maksutonta.
HUOM! Ammattikeittiöosaajat ry ei ole alv-verovelvollinen.
***
MAJOITUSKIINTIÖT
Seminaariväelle on varattu majoituskiintiö (7.-8.5) Solo Sokos Hotelli Lahden Seurahuoneelta seuraavasta huonetyypeistä:
Perinteikäs Päätalo
Solo yhden hengen huone 134.00 EUR / huone / yö Solo kahden hengen huone 160.00 EUR / huone / yö Solo Up yhden hengen huone 154.00 EUR / huone / yö Solo Up kahden hengen huone 180.00 EUR / huone / yö Uusi ylellinen Seurahuone Loft House Loft twin/king yhden hengen huone 145.00 EUR / huone / yö Loft twin/king kahden hengen huone 171.00 EUR / huone / yö Loft Supreme twin/king yhden hengen huone 164.00 EUR / huone / yö Loft Supreme twin/king kahden hengen huone 190.00 EUR / huone / yö Huonehintaan sisältyy runsas hotelliaamiainen, asiakassaunan käyttö, langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja alv. Hotellihuoneet ovat käytettävissä tulopäivänä klo 15.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 saakka. Varaa huone mielellään jo 8.4.2025 mennessä niin varmistat itsellesi majoituksen! Huoneen varaaminen: Erikoishinnan saa mainitsemalla varauksen yhteydessä kiintiötunnuksen: BAMMATTIKEITTIO25 Sokoshotels valtakunnallinen myyntipalvelu +358300 870 000 tai Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone, puh. 020 1234 655, email. seurahuone.lahti@sokoshotels.fi Nettisivun kautta www.sokoshotels.fi (valitse oikea kaupunki ja majoituspäivät, tunnus syötetään kohtaan ”Varauskoodit”) Kiintiöstä tehdyt huonevaraukset on vahvistettava luottokortilla tai maksettava varausvaiheessa. Kiintiöstä tehdyn yksittäisen varauksen viimeinen kuluton peruutuspäivä on 7 vuorokautta ennen tulopäivää. Ensisijaisesti suosittelemme varauksen tekoa puhelimitse tai netissä. Ystävällisesti huomioithan, että tietosuojasyistä luottokorttitietoja ei saa lähettää sähköpostitse. Maksutapa Jokainen majoittuja vastaa itse omista majoituskuluistaan. Maksutapana hyväksytään käteinen, pankkikortti tai luottokortti. MUUTA
|