Ammattikeittiöosaajien kevään seminaari järjestetään
14.4.2021 virtuaalisesti-tutustu upeaan ohjelmaan ja
ilmoittaudu mukaan!

Ohjelma (pdf)
Ilmoittaudu TÄSTÄ
Ilmoittautua 9.4.2021 mennessä!

AJANKOHTAISTA AMMATTIKEITTIÖILLE

9.25-9.30     Tervetuloa!

9.30-10.00    Vastuullisuuskriteerit julkisissa elintarvikehankinnoissa,
asiantuntija Elina Ovaskainen, Motiva Oy

10.00-10.30  Kestävä kehitys ravitsemussuosituksissa
Miten kestävyysnäkökulmat huomioidaan valmisteilla olevissa uusissa pohjoismaisissa ravitsemussuosituksissa?,
ravitsemustieteen dosentti Maijaliisa Erkkola, Helsingin yliopisto

10.30 -10.45  Tauko

10.45-11.15  Julkiset ruokapalvelut etsivät ja toteuttavat kestävyysnäkemyksiä: entä niiden perustelut?,
tutkija Minna Mikkola, Helsingin yliopisto, Ruralia Instituutti

11.15-11.45  Ruokavaliohoidolla vatsa kuntoon
Mitkä ovat tyypillisimmät vatsavaivat, joihin ruokavaliolla voidaan vaikuttaa?
Erikoissuunnittelija Heini Oksala, HUS Asvia

11.45-12.45  Lounastauko

JOHDA TIEDOLLA JA TUNTEELLA

12.45-13.30  Johdatko arjen tekemistä lukujen vai luulojen varassa? – Tiedolla johtaminen ruokapalveluissa
Excelit, sähköpostit ja järjestelmät ovat tietoa pullollaan, mutta käytetäänkö tietoa toiminnan tukena?
Miten löytää keskeiset seurannan mittarit? Mitä muutoksen aloittamiseen vaaditaan, jotta lopputulos parantaa aidosti toimintaa?

Esityksessä tarkastellaan aihetta ruokapalvelun johtamisen ja kehittämisen näkökulmasta. Case esimerkkinä Nurmijärven kunnan Aleksia liikelaitoksen ruokapalvelut. Toimitusjohtaja Anna Heinsalmi, Huisi Business Oy

13.30-13.45  Kahvitauko

13.45-14.45  Tunnelman johtaminen muutoksessa
tietokirjailija, lisenssivalmentaja, vuoden puhuja 2019 Marjo Rantanen

***
Kysy virtuaalista näyttelypaikkaa:
marjut.huhtala@amko.fi, p.050 341 3957