Ammattikeittiöosaajat ry:n virtuaaliseminaari
ruokapalveluammattilaisille 22.10.2020

HUOM osallistujat!
Tapahtuman osallistumislinkki lähetetään 21.10.2020 klo 12 . Mikäli et ole saanut linkkiä tai sen avaamisessa on ongelmia niin voit olla yhteydessä akseli.hietala@prospectum.fi

Ilmoittautuminen

Ohjelma (pdf)

Ohjelma

9.15-9.20       Tervetuloa!

9.20-10.00     Tietoa uusimmista ravitsemussuosituksista
Ikääntyneiden uudet ruokasuositukset käyttöön ja muuta
ajankohtaista tietoa Valtion ravitsemusneuvottelukunnalta.
Valtion ravitsemusneuvottelukunnan pääsihteeri Arja Lyytikäinen

10.00-10.30   Ruokapalveluita poikkeusoloissa
Mitä haasteita poikkeustila tuo ja miten niitä ratkaistaan nyt ja
vastaisuuden varalle?
CASE-esimerkkejä:
Lempäälän kunnan ruokapalvelut, palvelusuunnittelija Anni Kaipiainen
Ikäihmisille ruokapalveluita tuottavan Gaius-säätiön-ruokapalvelut,
Eija Hiltunen, Gaius-säätiön ravitsemustoimenjohtaja

10.30.-10.40 Tauko

10.40-11.10   Kattava koululounas ja Välkyt välipalat-hanke
Kuulemme hankkeen kyselyn alustavista tuloksista. Hankkeessa kartoitetaan
kouluruokailun nykytilannetta ja välipalakäytäntöjä sivuten myös
poikkeusolojen kouluruokailukäytäntöjä, projektikoordinaattori Päivi Jämsén Ammattikeittiöosaajat ry

11.10-12.00  5 Tähden asiakaskokemus, palvelumuotoilija Janne Gylling
Millaista on hyvä palvelumuotoilu? Miten herätät asiakkaiden kiinnostuksen
ja luottamuksen? Gylling  rakastaa hyviä ja käytettäviä palveluita ja auttaa organisaatioita kehittämään markkinointia ja viestintää omista lähtökohdistaan.

12.00-13.00   Lounastauko

13.00-14.00   Mitä stressi tarkoittaa ja miten se vaikuttaa meihin?
Huomio stressinhallinnasta kokonaiskuormituksen hallintaan, Käytännön vinkit paremman tasapainon ja mielenrauhan löytämiseen,
Tiina Hoffman, Firstbeat Oy

14.00-14.30   Kahvitauko

14.30-15.25   Mitä menestyminen vaatii?,  Mika Poutala
Poutala on nelinkertainen Olympiapikaluistelija, mukaansatempaava esiintyjä ja Suomen positiivisimpia ihmisiä. Luennollaan hän kertoo miten kova työ tuottaa tuloksia ja on itse elävä esimerkki siitä, miten paljon omilla valinnoillaan on mahdollista vaikuttaa menestymisen mahdollisuuksiin

15.25 Loppusanat ja tilaisuuden päätös.

Osallistumismaksu Amkon virtuaaliseminaariin:

Ammattikeittiöosaajat ry:n jäsenille 95 euroa, Ei-jäsenille 110 euroa

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kaksi viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta.
Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta),
laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Alle kaksi päivää ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme täyden osallistumismaksun.

Osallistujan vaihto tapahtumaan on maksutonta.

***
Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu www.amko.fi-sivuilla olevan ilmoittautumislinkin kautta  pe16.10.2020 mennessä.
( Ilmoittautumaan pääset alasivulla koulutuspäivät.)

Voit ilmoittautua myös puhelimitse, puh. 050 341 3957.

Lisätietoja ilmoittautumisesta ja peruutukset osoitteeseen:
marjut.huhtala@amko.fi, p.050 341 3957