Ammattikeittiöosaajien kevään seminaari järjestetään
14.4.2021 virtuaalisesti-tutustu upeaan ohjelmaan ja
ilmoittaudu mukaan!
Ohjelma (pdf)
Ilmoittaudu TÄSTÄ
AJANKOHTAISTA AMMATTIKEITTIÖILLE
9.25-9.30 Tervetuloa!
9.30-10.00 Vastuullisuuskriteerit julkisissa elintarvikehankinnoissa,
asiantuntija Elina Ovaskainen, Motiva Oy
10.00-10.30 Kestävä kehitys ravitsemussuosituksissa
Miten kestävyysnäkökulmat huomioidaan valmisteilla olevissa uusissa pohjoismaisissa ravitsemussuosituksissa?,
ravitsemustieteen dosentti Maijaliisa Erkkola, Helsingin yliopisto
10.45-11.15 Julkiset ruokapalvelut etsivät ja toteuttavat kestävyysnäkemyksiä: entä niiden perustelut?,
tutkija Minna Mikkola, Helsingin yliopisto, Ruralia Instituutti
11.15-11.45 Ruokavaliohoidolla vatsa kuntoon
Mitkä ovat tyypillisimmät vatsavaivat, joihin ruokavaliolla voidaan vaikuttaa?
Erikoissuunnittelija Heini Oksala, HUS Asvia
11.45-12.45 Lounastauko
JOHDA TIEDOLLA JA TUNTEELLA
12.45-13.30 Johdatko arjen tekemistä lukujen vai luulojen varassa? – Tiedolla johtaminen ruokapalveluissa
Excelit, sähköpostit ja järjestelmät ovat tietoa pullollaan, mutta käytetäänkö tietoa toiminnan tukena?
Miten löytää keskeiset seurannan mittarit? Mitä muutoksen aloittamiseen vaaditaan, jotta lopputulos parantaa aidosti toimintaa?
Esityksessä tarkastellaan aihetta ruokapalvelun johtamisen ja kehittämisen näkökulmasta. Case esimerkkinä Nurmijärven kunnan Aleksia liikelaitoksen ruokapalvelut. Toimitusjohtaja Anna Heinsalmi, Huisi Business Oy
13.30-13.45 Kahvitauko
13.45-14.45 Tunnelman johtaminen muutoksessa
tietokirjailija, lisenssivalmentaja, vuoden puhuja 2019 Marjo Rantanen
***
Kysy virtuaalista näyttelypaikkaa:
marjut.huhtala@amko.fi, p.050 341 3957