Keski-Suomi

Puheenjohtaja: Merja Salo
Sähköposti:merja_salo@kolumbus.fi

Webinaari: Aterioinnin hiilijalanjälki – tutkimusta, mittaamista ja käytännön tekoja

Aika: 18.5.2021 kello 16.00 – 17.45, Zoom-webinaari

Ohjelma:

16.00 – 16.35 Ruokatuotannon ja -kulutuksen vaikutukset ympäristöön ja ilmastoon – hiilijalanjäljen harmonisointia hakemassa (Juha-Matti Katajajuuri, erikoistutkija, Senior Customer Manager, Luonnonvarakeskus)

16.35 – 17.10 Aterian hiilijalanjäljen määrittäminen OpenCO2.net-laskurilla. (Sari Siitonen, toimitusjohtaja, Clonet Oy)

17.10 – 17.45 Kestävä kehitys, hiilijalanjälki – miten vähentää ruokahävikkiä, energian kulutusta ja jätteen määrää? (Liisa Pihlaja, palvelupäällikkö, Leijona Catering)

Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta 14.5.2021 mennessä.

https://link.webropolsurveys.com/S/495FC06B723B607D

Webinaariin voivat osallistua kaikki Ammattikeittiöosaajat ry:n jäsenet. Webinaari on osallistujille maksuton.

Webinaarin järjestävät yhteistyössä pääkaupunkiseudun, Keski-Suomen ja Savo-Pohjois-Karjalan alueyksiköt.

Tervetuloa mukaan kuulemaan viimeisimpiä tietoja ajankohtaisesta aiheesta huippuasiantuntijoilta.
***

Liikunnallinen ilta Peurungan pihapiirissä

Torstaina 20.5.2021

Keski-Suomen amko järjestää torstaina 20.5.2021 klo 17.30-18.30 fysioterapeutti Maija Rantatalon ohjaaman liikunnallisen illan Peurungan pihapiirissä. Kokoontuminen Peurungan jäähallin parkkipaikalle klo 17.20. Huomioitava sään mukainen vaatetus.

Illan päätteeksi nautitaan iltapalaa.

Ilmoita  osallistuminen ja mahdollinen erityisruokavalio maanantaihin 17.5.2021 mennessä seijashakala@hotmail.com