Ajankohtaista

| Ajankohtaista

Vetovoimaa ruokapalvelualalle – VeRa hanke

Teksti: Päivi Pölkky ja Minna Luomanen, Kuvat: Verneri Klemettilä Ruokapalveluala on yksi suurimmista aloista, jossa pandemian seuraukset taloudellisen tappion lisäksi koskettivat myös alan imagoa. Vetovoimaa ruokapalvelualalle – hankkeessa pureudutaan alan vetovoimaisuuden lisäämiseen ja imagon nostatukseen positiivisemmaksi. Hankkeen eri

Lue lisää
| Ajankohtaista

LEAN – yhdessä askel askeleelta koko ajan paremmaksi

Teksti: Juha Jokinen, Defose Oy, Kuvat: Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy, Markku Paloniitty, Harri Mäenpää Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut oy:ssä toiminnan jatkuva kehittäminen on osa arkea. Kehitystoiminnasta hyödynnetään paljon lean-ajattelutavalle tuttuja menetelmiä ja työkaluja. Lean-ajattelussa keskeistä on tehdä työstä

Lue lisää
| Ajankohtaista

Ruusuvuoren Ilmastokoulussa Vantaalla vastuullisuustaitoja ujutetaan kaikkeen opiskeluun

Vantaalla sijaitseva Ruusuvuoren koulu on malliesimerkki vastuullisuustoimien toteen tekemisestä. Koulun 6.-9.-luokkalaiset oppilaat ja opettajat ovat juonessa mukana kun mietitään kestävämpää koulupäivää ja tapoja toteuttaa vastuullisuutta niin oppitunneilla kuin kouluruokailussa. Ruusuvuoren koulun kokki Hiwa Rahmani ja koko keittiötiimi opastavat kouluruokailussa ystävällisellä palveluasenteella. Ruusuvuoren

Lue lisää
| Ajankohtaista

Kenestä vuoden Ammattikeittiöosaaja?

On aika jälleen valita vuoden Ammattikeittiöosaaja. Kuka olisi sinun ehdotuksesi? Tunnustus myönnetään Ammattikeittiöosaajat ry:n syksyn seminaarissa 24.10.2023 henkilölle, joka hoitaa työnsä esimerkillisesti ja vastuullisesti työtovereita tsempaten. Tänä vuonna painotamme valinnassa henkilöä, joka tekee ansiokasta työtä koulu-ja varhaiskasvatuksen ruokailun parissa edistäen myönteistä ruokapuhetta. Tutustu

Lue lisää