AmmattikeittiöOsaaja-lehti

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä AmmattikeittiöOsaaja-lehti  postitetaan jäsenille ja yhteistyökumppaneille.
Lehti sisältää ravitsemisalan ajankohtaisartikkeleita, ammattilaishaastatteluja ja tietoiskuja.

Numerossa 3/2020

AmmattikeittiöOsaaja-lehden numero 3/2020 on runsas lukupaketti ruokapalveluammattilaisille ja ravitsemisalan toimijoille.
Monipuolinen lehti sisältää useita eri teemoja puhutellen ammattilaisia ajankohtaisuudellaan. Lehden asiantuntevia artikkeleita voi hyödyntää myös ravitsemisalan opetuksessa.

Nostoja lehdestä:

Koettuja vinkkejä Koronahaasteista selviämiseen
Ruokakasvatus tukee kouluruokailua
Hengitä hyvin!

Lue lehti ja anna palautetta.

Tilaa näytelehti!

***
AmmattikeittiöOsaaja-lehden toimitus:
Marjut Huhtala, marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957

Lehden ilmoitusmyynti:
Päivi Jämsén, paivi.jamsen@amko.fi, 050 339 6844
***
Kerro juttuvinkki: marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957