AmmattikeittiöOsaaja-lehti

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä AmmattikeittiöOsaaja-lehti  postitetaan jäsenille ja yhteistyökumppaneille.
Lehti sisältää ravitsemisalan ajankohtaisartikkeleita, ammattilaishaastatteluja ja tietoiskuja.

Numerossa 3/2021

Syyskuun numerosta voit lukea kuinka edistämme maahanmuuttajien integroitumista
ruokapalveluorganisaatioihin.
Saat myös ajankohtaisia esimerkkejä kestävän kehityksen edistysasekeleista ja
ruokapalveluiden vastuullisuusviestinnästä.

Ravitsemisalan aiheiden lisäksi voit ammentaa itsellesi lukuisia hyvinvointivinkkejä.
Tällä kertaa hyvinvointiteemoina ovat hyvä uni ja mielenterveyttä tukeva ravitsemus.

***

Lue lehti ja anna palautetta.

Tilaa näytelehti!

***
AmmattikeittiöOsaaja-lehden toimitus:
Marjut Huhtala, marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957

Lehden ilmoitusmyynti:
Päivi Jämsén, paivi.jamsen@amko.fi, 050 339 6844

Klikkaa tästä ilmoitusmyyntiä koskeville sivuille.
***
Kerro juttuvinkki: marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957