AmmattikeittiöOsaaja-lehti

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä AmmattikeittiöOsaaja-lehti  postitetaan Ammattikeittiöosaajat ry:n jäsenille ja yhteistyökumppaneille.
Lehti sisältää ravitsemisalan ajankohtaisartikkeleita, ammattilaishaastatteluja ja tietoiskuja.

AmmattikeittiöOsaaja-lehti 2/2022

Uuusimmasta numerosta löydät useita näkökulmia vastuullisuusviestintään, ratkaisuja ammattikeittiöalan osaajapulaan, katsauksen Kirkkonummen kouluruokailuun, vinkkejä valmentavaan johtamiseen ja summausta Amkon kevätseminaarista.

Lue monipuolinen lehti, anna palautetta ja ehdota uusia juttuaiheita!

Palautetta pääset antamaan TÄSTÄ.

Lue lehti ja anna palautetta.

Tilaa NÄYTELEHTI.

***
AmmattikeittiöOsaaja-lehden toimitus:
Marjut Huhtala, marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957

Lehden ilmoitusmyynti:
Marjut Huhtala, marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957

Klikkaa tästä ilmoitusmyyntiä koskeville sivuille.
***
Kerro juttuvinkki: marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957