AmmattikeittiöOsaaja-lehti
Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä AmmattikeittiöOsaaja-lehti postitetaan Ammattikeittiöosaajat ry:n jäsenille ja yhteistyökumppaneille.
Lehti sisältää ravitsemisalan ajankohtaisartikkeleita, ammattilaishaastatteluja ja tietoiskuja.
AmmattikeittiöOsaaja-lehti 3/2023
Syksyn värikäs numero tarjoaa runsaasti luettavaa!
Lehden artikkeleista löydät vinkkejä ja vertaistietoa omaan työhösi.
Teemoina mm. planetaarinen ruokavalio, hävikinhallinta,
positiivisen psykologian opit työelämässä ja paljon muuta ajankohtaista asiaa.
Makupaloja lehden artikkeleista:
♥ Hävikkiä syntyy mutta sitä voi myös välttää
♥ Ruokavalintoja planeetan parhaaksi
Anna palautetta lehdestä ja ehdota juttuvinkkejä seuraaviin numeroihin tällä lomakkeella.
Haluaisitko vaikuttaa lehden juttuaiheisiin tai kirjoittaa itse juttuja?
Kerro juttuvinkeistä tai tarjoudu kirjoittajaksi.
Lisätietoja: Marjut Huhtala, toiminnanjohtaja
marjut.huhtala@amko.fi, p.050 341 3957
***
AmmattikeittiöOsaaja-lehden toimitus:
Marjut Huhtala, marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957
Lehden ilmoitusmyynti:
Virpi Kemi, virpi.kemi@amko.fi, p. 050 339 6844
Klikkaa tästä ilmoitusmyyntiä koskeville sivuille.
***
Kerro juttuvinkki: marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957