AmmattikeittiöOsaaja-lehti

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä AmmattikeittiöOsaaja-lehti  postitetaan Ammattikeittiöosaajat ry:n jäsenille ja yhteistyökumppaneille.
Lehti sisältää ravitsemisalan ajankohtaisartikkeleita, ammattilaishaastatteluja ja tietoiskuja.

AmmattikeittiöOsaaja-lehti 4/2023

Vuoden viimeisin numero pureutuu ajankohtaisiin aiheisiin kuten kriisitalveen varautumiseen ja  henkilöstöruokailun nykyhaasteisiin.Voit myös lukea jutun inhimillisen johtamisen  vaikutuksesta organisaation tulokseen ja työntekijöiden hyvinvointiin.

Käynnistimme tuoreimmassa numerossa juttusarjan ”Osaajia urapolulla.” Kuvaamme siinä ammattilaisen näkemyksiä työurastaan ravitsemisalalla. Olisitko sinä seuraavan uratarinan kertoja?

Ota reippaasti yhteyttä: marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957

Anna palautetta lehdestä ja ehdota juttuvinkkejä seuraaviin numeroihin  tällä lomakkeella.

Tilaa NÄYTELEHTI.

***
AmmattikeittiöOsaaja-lehden toimitus:
Marjut Huhtala, marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957

Lehden ilmoitusmyynti:
Virpi Kemi, virpi.kemi@amko.fi, p. 050 339 6844

Klikkaa tästä ilmoitusmyyntiä koskeville sivuille.
***
Kerro juttuvinkki: marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957