AmmattikeittiöOsaaja-lehti

AmmattikeittiöOsaaja ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja se postitetaan jäsenille ja yhteistyökumppaneille. Lehti sisältää ravitsemisalan ajankohtaisartikkeleita, ammattilaishaastatteluja ja tietoiskuja.

Numerossa 4/2019

Numerossa 4/2019 tutustutaan Seinäjoen uuteen keskuskeittiöön Alvariinaan.
Alvariinassa tuotetaan lähes kaikki  kaupungin koulu-ja päiväkotiruoka. Päävalmistusmuotona on kylmävalmistus.

Lisäksi joulukuun numero sisältää artikkeleita kestävästä kehityksestä ja sen toteuttamisesta ammattikeittiöissä ja paljon muuta ajankohtaista asiaa.

Joulukuun numero on  luettavissa kokonaisuudessaan e-julkaisuna.
Alla olevaa kuvaketta klikkaamalla pääset julkaisuun.

Lukuiloa!

Lue lehti ja anna palautetta.