AmmattikeittiöOsaaja-lehti

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä AmmattikeittiöOsaaja-lehti  postitetaan jäsenille ja yhteistyökumppaneille.
Lehti sisältää ravitsemisalan ajankohtaisartikkeleita, ammattilaishaastatteluja ja tietoiskuja.

AmmattikeittiöOsaaja-lehti 1/2022

Monipuolisen lehden erityisteemoina ammattikeittiötyön ergonomia, tiedolla johtaminen, ravitsemussitoumus vastuullisuusviestinnän välineenä sekä ajatuksia herättävä artikkeli onnellisuudesta.

Lue ja viihdy värikkään lehtemme parissa!

Lue lehti ja anna palautetta.

Tilaa näytelehti

***
AmmattikeittiöOsaaja-lehden toimitus:
Marjut Huhtala, marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957

Lehden ilmoitusmyynti:
Päivi Jämsén, paivi.jamsen@amko.fi, 050 339 6844

Klikkaa tästä ilmoitusmyyntiä koskeville sivuille.
***
Kerro juttuvinkki: marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957