AmmattikeittiöOsaaja-lehti

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä AmmattikeittiöOsaaja-lehti  postitetaan jäsenille ja yhteistyökumppaneille.
Lehti sisältää ravitsemisalan ajankohtaisartikkeleita, ammattilaishaastatteluja ja tietoiskuja.

Numerossa 2/2022

Tuoreimmassa lehdessä voit lukea jäsentemme kokemuksia poikkeusajasta, artikkeleita kestävän kehityksen ajankohtaisista hankkeista ja CASE-esimerkeistä sekä koottua tietoa kouluruokailusta niin tutkimuksen kuin käytännön valossa. Lehti sisältää myös mielenkiintoiset artikkelit erityisherkkien ruokailusta ja elintarvikkeiden terveysväittämistä.

Juttupoimintoja numerosta 2/2021:

Elintarvikeiden ravitsemus-ja terveysväitteet ja mitä niistä pitäisi tietää? , Katri Suhonen

Muutosten vuosi- mitä poikkeusaika edellytti työorganisattion johtamiselta?, Krista Korpela-Kosonen

Palmia kohti hiilineutraali Suomi -tavoitteita

***

Lue lehti ja anna palautetta.

Tilaa näytelehti!

***
AmmattikeittiöOsaaja-lehden toimitus:
Marjut Huhtala, marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957

Lehden ilmoitusmyynti:
Päivi Jämsén, paivi.jamsen@amko.fi, 050 339 6844

Klikkaa tästä ilmoitusmyyntiä koskeville sivuille.
***
Kerro juttuvinkki: marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957