AmmattikeittiöOsaaja-lehti

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä AmmattikeittiöOsaaja-lehti  postitetaan jäsenille ja yhteistyökumppaneille.
Lehti sisältää ravitsemisalan ajankohtaisartikkeleita, ammattilaishaastatteluja ja tietoiskuja.

Numerossa 1/2021

Vuoden ensimmäisessä numeron teemoja ovat mm. vastuullisuusviestintä ruokapalveluissa, vinkit keskittymiskyvyn elvyttämiseen, tunnesyömisen hallinta, katsaus kouluruokailun välipalakäytäntöihin Kattava kouluruoka ja välkyt välipalat-hankkeen tulosten pohjalta sekä katsaus Ikäruoka2-hankkeeseen.

Juttupoimintoja numerosta 1/2021:

Elvytä kykyä keskittyä, kirjoittaja: Terhi Mäkiniemi

Miten teillä viestitään vastuullisuudesta?, kirjoittaja: Krista Korpela-Kosonen

***

Lue lehti ja anna palautetta.

Tilaa näytelehti!

***
AmmattikeittiöOsaaja-lehden toimitus:
Marjut Huhtala, marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957

Lehden ilmoitusmyynti:
Päivi Jämsén, paivi.jamsen@amko.fi, 050 339 6844

Klikkaa tästä ilmoitusmyyntiä koskeville sivuille.
***
Kerro juttuvinkki: marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957