AmmattikeittiöOsaaja-lehti
Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä AmmattikeittiöOsaaja-lehti postitetaan Ammattikeittiöosaajat ry:n jäsenille ja yhteistyökumppaneille.
Lehti sisältää ravitsemisalan ajankohtaisartikkeleita, ammattilaishaastatteluja ja tietoiskuja.
AmmattikeittiöOsaaja-lehti 4/2024 on ilmestynyt
Joulukuun numero sisältää jälleen paljon ajankohtaista asiaa ruokapalveluammattilaisille. Voit lukea lehdestä mielenkintoisen kertomuksen vuoden ammattikeittiön, Siilinjärven ruoka-ja puhtauspalveluiden ansiokkaasta toiminnasta ja pääset aikamatkalle ruokamatkailun historiaan Ritva Kyllin haastattelun myötä.
Anna palautetta lehdestä ja ehdota juttuvinkkejä seuraaviin numeroihin
tällä lomakkeella.
***
AmmattikeittiöOsaaja-lehden toimitus:
Marjut Huhtala, marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957
Lehden ilmoitusmyynti:
Virpi Kemi, virpi.kemi@amko.fi, p. 050 339 6844
Klikkaa tästä ilmoitusmyyntiä koskeville sivuille.
***
Kerro juttuvinkki: marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957