AmmattikeittiöOsaaja-lehti

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä AmmattikeittiöOsaaja-lehti  postitetaan jäsenille ja yhteistyökumppaneille.
Lehti sisältää ravitsemisalan ajankohtaisartikkeleita, ammattilaishaastatteluja ja tietoiskuja.

Numerossa 4/2020

Joulukuun numero sisältää ajankohtaista tietoa ravitsemuksesta, mielenkiintoisia
esimerkkejä aikuisopiskelusta sekä runsaasti artikkeleita kestävän kehityksen
edistämisestä ruokapalveluissa.

Juttupoimintoja numerosta 4/2020:

Aikuisena restonomiksi:
Opiskelijan ja opettajan puheenvuoro.

Suositusten mukaista ruokaa:
Arikkelissa  vertaillaan eri maiden ravitsemussuosituksia ja
kerrotaan valmisteilla olevien uusien pohjoismaisten suositusten työstämisestä.

Lue lehti ja anna palautetta.

Tilaa näytelehti!

***
AmmattikeittiöOsaaja-lehden toimitus:
Marjut Huhtala, marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957

Lehden ilmoitusmyynti:
Päivi Jämsén, paivi.jamsen@amko.fi, 050 339 6844

Klikkaa tästä ilmoitusmyyntiä koskeville sivuille.
***
Kerro juttuvinkki: marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957