AmmattikeittiöOsaaja-lehti

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä AmmattikeittiöOsaaja-lehti  postitetaan jäsenille ja yhteistyökumppaneille.
Lehti sisältää ravitsemisalan ajankohtaisartikkeleita, ammattilaishaastatteluja ja tietoiskuja.

Numerossa 1/2020

Numerosta 1/2020 löytyy paljon ajankohtaista luettavaa ruokapalveluammattilaisille
useista eri teemoista:

Kestävä kehitys: Iin kunnan ilmastoteot, hävikkitietoisuus, kasvisruokailu
Esittelyssä ruokapalvelutoimija: Kangasalan ainutlaatuinen ruokapalvelumalli
Tutkimus: Tulevaisuuden ruokaelämyskeskus Flavorian ja sen tutkimusravintolan esittely
Hyvinvointi ja terveys: mm. artikkeli lisäravinteiden ja -vitamiinien tarpeellisuudesta
Ikääntyneiden ravitsemus: artikkeli ikäihimiselle suunnatun välipalakokeilun tuloksista
Lasten ravitsemus: Luontoaskel-hankkeen esittely

Lukuiloa!

Lue lehti ja anna palautetta.