AmmattikeittiöOsaaja-lehti

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä AmmattikeittiöOsaaja-lehti  postitetaan jäsenille ja yhteistyökumppaneille.
Lehti sisältää ravitsemisalan ajankohtaisartikkeleita, ammattilaishaastatteluja ja tietoiskuja.

Numerossa 2/2020

AmmattikeittiöOsaaja-lehden numero 2/2020 on tuhti lukupaketti ruokapalveluammattilaisille ja ravitsemisalan toimijoille.
Monipuolinen lehti sisältää useita eri teemoja puhutellen ammattilaisia ajankohtaisuudellaan.Lehden asiantuntevia artikkeleita voi hyödyntää myös ravitsemisalan opetuksessa.

Nostoja lehdestä:

Kestävä kehitys:
Pirkanmaan Voimia panostaa vastuullisuuteen
Verraton vaihtoehto; artikkeli vaihtoehtoisten proteiinien hyödyntämisestä kuntien ruokapalveluissa

Hyvinvointi ja terveys:
Jaksa vahvemmin, liiku lempeämmin
Neljän eri temperamentin keittiö

Lukuiloa!

Lue lehti ja anna palautetta.

***
AmmattikeittiöOsaaja-lehden toimitus:
Marjut Huhtala, marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957

Lehden ilmoitusmyynti:
Päivi Jämsén, paivi.jamsen@amko.fi, 050 339 6844
***
Kerro juttuvinkki: marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957