AmmattikeittiöOsaaja-lehti

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä AmmattikeittiöOsaaja-lehti  postitetaan Ammattikeittiöosaajat ry:n jäsenille ja yhteistyökumppaneille.
Lehti sisältää ravitsemisalan ajankohtaisartikkeleita, ammattilaishaastatteluja ja tietoiskuja.

AmmattikeittiöOsaaja-lehti 1/2024

Uusimman lehden teemoina mm. sairaala Novan uudet ravitsemispalvelut, asiakaspalvelutaitojen merkitys ruokapalveluorganisaatioiden menestymisessä , digitalisaatio ammattikeittiöissä sekä mielenkiintoinen gallup siitä, miten amkolaiset syövät.

Mukavia lukuhetkiä värikkään lehden parissa!

Lehti postitetaan Amkon jäsenille ja yhteistyökumppaneille.

Anna palautetta lehdestä ja ehdota juttuvinkkejä seuraaviin numeroihin
tällä lomakkeella.

Haluaisitko vaikuttaa lehden juttuaiheisiin tai kirjoittaa itse juttuja?
Kerro juttuvinkeistä tai tarjoudu kirjoittajaksi.

Lisätietoja: Marjut Huhtala, toiminnanjohtaja
marjut.huhtala@amko.fi, p.050 341 3957

***
AmmattikeittiöOsaaja-lehden toimitus:
Marjut Huhtala, marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957

Lehden ilmoitusmyynti:
Virpi Kemi, virpi.kemi@amko.fi, p. 050 339 6844

Klikkaa tästä ilmoitusmyyntiä koskeville sivuille.
***
Kerro juttuvinkki: marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957