Ammattikeittiöosaajien 50-vuotis-juhlaseminaarissa
paljon asiaa, iloisia kohtaamisia ja herkullista ruokaa!

Lämmin Kiitos kaikille osallistuneille!

Koontia seminaarin annista voit lukea AmmattikeittiöOsaaja-lehdestä 4/2019. Myös alla olevissa linkeistä löydät joitakin päivän esitysaineistoja:

Kestävän kehityksen työkaluja julkisille ruokapalveluille, tutkija Minna Mikkola HY, Ruralia-Instituutti

Tietoa uusimmista ravitsemussuosituksista, erikoistutkija Susanna Raulio THL

Ilmastokestävää kasvisruokaa ammattikeittiöille!, reseptiikan kehittäjä Lilli Munck ja tutkimusavustaja Pirjo Apell, Helsingin yliopisto

Merkityksellisyyttä metsästämässä, organisaatiopsykologi Jaakko Sahimaa

Syömisen suunnat ja ristiriidat-miten yhteiskunnan muutos näkyy ruokakulttuurissa?, ruokakulttuurin professori Mari Niva, HY

Seuraava seminaarimme järjestetään Jyväskylässä kokouskeskus Paviljongissa 22.-23.4.2020. Ohjelma valmistuu vuoden vaihteessa.

Katso kuvia juhlaseminaarista