Ammattikeittiöosaajat ry:n seminaari

22.-23.4.2020, Paikka: Jyväskylä, Paviljonki,
Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä

Ohjelma (pdf)
Ilmoittautuminen

Ohjelma
22.4.2020

Työkyvyn työkaluja!

9.00-9.50         Aamukahvi ja ilmoittautuminen
9.50     Tervetuloa!
9.55-10.30      Kylän Kattaus suuntaa vahvasti tulevaisuuteen
Kylän Kattaus on monessa mukana ja on malliesimerkki kestävien ruokapalveluiden  toteuttamisesta, liikelaitosjohtaja, Tuija Sinisalo

10.30-11.10  Minäkö vielä koulun penkille? Aikuisopinnot ruokapalvelualla.
Millaista täydennyskoulutus- ja tutkintoon johtavaa aikuiskoulutusta Jyväskylän ammattikorkeakoulu tarjoaa?, koulutusvastaava Karoliina Väisänen, Jyväskylän ammattikorkeakoulu. Opiskelijan Case-esimerkki verkko-opinnoista; palvelupäällikkö Liisa Pihlaja, Leijona Catering Oy.

11.10-11.40  Kaikki liikunta lasketaan- keski-iän liikuntatottumukset heijastuvat vanhuuteen saakka!
Miten vahvistaa ja suojella kehoa ergonomisesti haastavassa työssä ja järjestää hetkiä  elvyttävälle taukoliikunnalle?, tohtorikoulutettava
Anne-Maarit Hyttinen, Jyväskylän yliopisto, Liikuntatieteellinen tiedekunta

11.40-11.45  Verryttelytauko

11.45-13.00  Lounas

13.00-13.45  Eri-ikäiset työorganisaatioiden voimavarana. Ohjaavatko asenteet ja ennakkoluulot suhtautumista eri-ikäisiin työyhteisön jäseniin? Miten eri sukupolvien vahvuudet voidaan saada työpaikalla käyttöön?, yliopistotutkija Mari Huhtala Jyväskylän yliopisto, psykologian laitos.

13.45-14.45  Kaipaatko stressin hallintaa vai siedätyshoitoa?
Mitä stressi tarkoittaa ja miten se vaikuttaa meihin?
Boreout vai burnout – Onko stressi sittenkään pahasta?
Käytännön vinkit stressitasapainon löytämiseen ,Niina Karstunen, terveystieteen maisteri, hyvinvointiasiantuntija.

14.45- 15.15    Kahvi

15.15-16.15  5 Tähden asiakaskokemus, palvelumuotoilija Janne Gylling
Millaista on hyvä palvelumuotoilu? Miten herätät asiakkaiden kiinnostuksen
ja luottamuksen? Gylling  rakastaa hyviä ja käytettäviä palveluita ja auttaa organisaatioita kehittämään markkinointia ja viestintää omista lähtökohdistaan.

Ohjelma
23.4.2020

Kustannustehokas ja resurssiviisas ammattikeittiö

8.30- 9.15        Aamukahvi
9.15-10.00    Ikääntyneiden uudet ruokailusuositukset käyttöön ja muuta
ajankohtaista tietoa Valtion ravitsemusneuvottelukunnalta
Valtion ravitsemusneuvottelukunnan pääsihteeri Arja Lyytikäinen

10.00-10.45  Resurssiviisas ammattikeittiö; miten yhdistää kestävyys ja kustannustehokkuus
modernissa ammattikeittiötyössä?
Kestävän keittiön ympäristöohjelman rakentaminen, käytännön teot ja viestinnän merkitys,opettaja Kaisa Liinanki ja ruokapalvelujohtaja Sari Nissinen,  Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, Gradia

10.45-11.00    Tauko

11.00-12.00   Aterioiden ja palvelutuotteiden  kannattava hinnoittelu ja sopimuskäytänteet sekä ateriatuotannon tehokuuden lisääminen ja –mittaaminen.
Esitys sisältää Hollolan kunnan ruokapalveluiden CASE-esimerkkejä
Minna Dammert Damico Oy ja Helena Simolin, Hollolan kunta

12.00-13.00    Lounas

Viesti viisaasti
Mitä menestyminen vaatii?

13.00-14.00  Miten digitaalisuus on muuttanut markkinointia ja viestintää?
Kiinnostavan sisällön merkitys digitaalisessa ympäristössä ja sosiaalisen median kanavissa. Miten viestin sosiaalisessa mediassa ja missä kanavissa kannattaisi olla?
Sanna Virtanen, Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy
Tämä on osallistava puheenvuoro. Osallistujat saavat kutsun sähköpostitse, ja puheenvuorossa ohjeistetaan lyhyitä kyselyitä aiheeseen liittyen. Osallistuminen on vapaaehtoista, joten puheenvuoro on seurattavissa ilman osallistumista kyselyihin.

14.00-14.30    Kahvi

14.30-15.30  Mitä menestyminen vaatii?,  Mika Poutala
Poutala on nelinkertainen Olympiapikaluistelija, mukaansatempaava esiintyjä ja Suomen positiivisimpia ihmisiä. Luennollaan hän kertoo miten kova työ tuottaa tuloksia ja on itse elävä esimerkki siitä, miten paljon omilla valinnoillaan on mahdollista vaikuttaa menestymisen mahdollisuuksiin.

Ilmoittaudu seminaariin tästä

Osallistumismaksut:

Yhden päivän koulutus ( 22.4 tai 23.4.2020)
240 euroa  Ammattikeittiöosaajat ry:n  jäsenille, 295 euroa ei-jäsenille.
Koulutuspäivään sisältyy aamukahvi, lounasbuffee ja iltapäiväkahvi sekä koulutusaineistot.

Kahden päivän koulutuspaketti ( 22.-23.4.2020)
440 euroa  jäsenille, 560 euroa ei –jäsenille.
Koulutuspäiviin sisältyvät aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi sekä koulutusaineistot.
***
Yhteinen illallinen  Jyväskylän keskustassa ravintola Verson juhlatiloissa 22.4.2020 klo 19.00.
68 euroa sisältäen kolme ruokalajia istuvan illallisen kahdella viinikaadolla.
Mikäli osallistut illalliselle 22.4.2020, lisätään maksu seminaarin osallistumislaskulle.
Erikseen pyydettäessä illallisesta voidaan laatia oma lasku ( Lisätiedot: p. 050 341 3957).
***

Majoituskiintiö seminaariväelle Sokos- hotelli Pavilngissa
Osoite: Solo Sokos Hotel Pavijonki, Lutakonaukio 10, 40100 Jyväskylä, p.+358 20 1234 645
Huonekiintiön varaustunnus: AMKO
Jokainen varaa ja maksaa huoneensa itse. Varaukset Jyväskylän Sokos Hotellien myyntipalvelusta
puh. 020 1234 640 tai e-mail sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi .
Viimeinen varauspäivä on 24.03.2020, jonka jälkeen kiintiöstä myymättä jääneet huoneet vapautetaan.

Huonehinnat:
139€ 1-hengen huone (solo)
149€ 2-hengen huone (solo)
Huonehinta sisältää runsaan buffet-aamiaisen ja hotelliasukkaiden saunavuoron.Huoneisiin sisään kirjautuminen klo 15:00 alkaen ja uloskirjautuminen klo 12:00 mennessä lähtöpäivänä
***
Seminaariohjelman muutokset mahdollisia.