Webinaareja amkolaisille

Tältä sivulta löydät Ammattikeittiöosaajat ry:n jäsenille tarkoitettujen maksuttomien webinaarien ohjelmat ja ilmoittautumislinkit.

Vegaaniruokavalion koostaminen ja vegaanituotteet

Tiistaina 13. 4.2021 klo 18.00–19.30 Teamsin kautta

Aiheeseen meidät perehdyttää ravitsemustieteiden opiskelija (TtK), ravintovalmentaja Karoliina Lauslehto, Vegan Fitness Oy:stä.

Kuulemme vegaanisen ja sekaruokavalion eroista, tutustumme vegaaniseen lautasmalliin, ravitsemuksellisiin näkökulmiin sekä vegaanille soveltuviin ruoka-aineisiin.

Ilmoittautuminen Anne Kallioiselle 11.4.2021 mennessä anne.kallioinen@kktavastia.fi

Katsaus v.2021 ruokatrendeihin

Valion asiakasmarkkinointipäällikkö Nina Metso avaa kuulijoille vuoden 2021 ruokatrendejä.

Aika: Ma 19.4.2021 klo 15.30-16.15

Tule kuulemaan miten tulevaisuuden kuluttaja ei halua potea syyllisyyttä kuluttamisestaan, miten funktionaalisen ruoan kysyntä kasvaa ja miten tuotteiden tarinat tulevat yhä tärkeämmiksi puhuttaessa ruoan alkuperästä.

Valion asiakasmarkkinointipäällikkö Nina Metso avaa asioita meille n. 30 min. esityksessään ja sen jälkeen Sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella aiheesta.

Ilmoittaudu Teamsilla järjestettävään tapahtumaan 15.4 mennessä  helena.leppamaki@valio.fi

Ilmoittautuneet saavat lähempänä tilaisuutta osallistumislinkin.

Amkon jäsenistön kokemuksia korona-ajasta: mikä muuttui, kuinka pysyvästi ja mitä on opittu?

Juha Jokinen esittelee helmikuun 2021 jäsenkyselyn tuloksia. Tilaisuuteen voivat osallistua
kaikki Ammattikeittiöosaajien jäsenet.

Keskiviikkona 21.4.2021 kello 16-17 (Zoom-webinaari).

Ilmoittautumiset 19.4.2021 mennessä.
Voit ilmoittautua tästä lnkistä:
Linkki ilmoittautumislomakkeelle

Oman itsensä johtaminen
-kehon ja mielen voimavarojen vahvistaminen

Aika: 6.5.2021 klo 16.00-17.30 ( Zoom-webinaari)
Ennen varsinaista webinaaria Amkon kevätkokous klo 15.30 alkaen.

Kouluttaja: Terhi Mäkiniemi, BBA, NLP- Trainer

Tässä webinaarissa saat käytännönläheisiä keinoja tasapainottaa kehoa ja mieltä tyrskyjenkin keskellä myötätunnon ja kiitollisuuden, sekä terapiassa käytettävillä tutkituilla työkaluilla.

Lyhyiden teoriaiskujen lisäksi webinaarin aikana tehdään osallistavia harjoituksia, joten pääset heti käytännössä kokeilemaan, mikä sinulla toimii ja miten.

Ilmoittautumiset 3.5.2021 mennessä tämän linkin kautta:
Linkki ilmoittautumislomakkelle

Webinaari: Aterioinnin hiilijalanjälki – tutkimusta, mittaamista ja käytännön tekoja

Aika: 18.5.2021 kello 16.00 – 17.45, Zoom-webinaari

Ohjelma:

16.00 – 16.35 Ruokatuotannon ja -kulutuksen vaikutukset ympäristöön ja ilmastoon – hiilijalanjäljen harmonisointia hakemassa (Juha-Matti Katajajuuri, erikoistutkija, Senior Customer Manager, Luonnonvarakeskus)

16.35 – 17.10 Aterian hiilijalanjäljen määrittäminen OpenCO2.net-laskurilla. (Sari Siitonen, toimitusjohtaja, Clonet Oy)

17.10 – 17.45 Kestävä kehitys, hiilijalanjälki – miten vähentää ruokahävikkiä, energian kulutusta ja jätteen määrää? (Liisa Pihlaja, palvelupäällikkö, Leijona Catering)

Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta 14.5.2021 mennessä.

https://link.webropolsurveys.com/S/495FC06B723B607D

Webinaariin voivat osallistua kaikki Ammattikeittiöosaajat ry:n jäsenet. Webinaari on osallistujille maksuton.

Webinaarin järjestävät yhteistyössä pääkaupunkiseudun, Keski-Suomen ja Savo-Pohjois-Karjalan alueyksiköt.

Tervetuloa mukaan kuulemaan viimeisimpiä tietoja ajankohtaisesta aiheesta huippuasiantuntijoilta.