Webinaareja ruokapalveluammattilaisille
Tältä sivulta löydät Ammattikeittiöosaajat ry:n jäsenille ja/tai kaikille ruokapalveluammattilaisille
tarkoitettujen ajankohtaisten webinaarien ohjelmia ja ilmoittautumislinkkejä.
Lämpimästi tervetuloa mukaan webinaareihin!
**
Webinaari 29.10: Lisää kotimaista kalaa ammattikeittiöiden tarjontaan – osa 2
Milloin?
Tiistaina 29. lokakuuta klo 13.30–15.00
Kenelle?
Webinaari on tarkoitettu erityisesti kala-alan yrityksille ja ammattikeittiöille.
Ilmoittaudu mukaan, niin saat webinaarilinkin sähköpostiisi. Tutustu liitteenä olevaan webinaarin OHJELMAAN , josta löytyy ilmoittautumislinkki.
Järjestäjät: Maa- ja metsätalousministeriö, Pro Kala, Turun yliopisto, Österbottens Fiskarförbund, Blue Products 3.0-innovaatio-ohjelma ja Kalan markkinoinnin ja laadun kehittämisohjelma.
***
LuRu-hankkeen julkaisutilaisuus
Luomutetaan ruokapalvelut –hanke huipentuu juhlavaan julkaisutilaisuuteen torstaina 14.11.2024. Tule paikan päälle Lahteen tai seuraa suoraa lähetystä!
Tilaisuudessa kuulet ruokapalveluiden onnistumisia ja parhaat vinkit, miten saavutat 25 % luomutavoitteen. Lisäksi ääneen pääsevät luomuruokaketjun toimijat, joita ilman luomutavoitteen saavuttaminen ei olisi mahdollista.
Katso lisätiedot ja ilmoittautuminen TÄÄLTÄ
***
Kansallisten ravitsemussuositusten julkaisutilaisuus
Pitkään odotettu ravitsemussuositusten julkaisutilaisuus on käsillä. Tervetuloa seuraamaan tilaisuutta paikan päällä tai etänä.
AIKA: 27.11.2024, klo 13-15.15
PAIKKA: Arppeanumin auditorio, Snellmaninkatu 3, Helsinki. Tilaisuus lähetetään myös suoratoistona
Ilmoittautuminen: viimeistään 15.11.2024 satu.jyvakorpi@ruokavirasto.fi (viestin aihekenttään julkaisutilaisuus 27.11). Ilmoita osallistutko paikan päällä vai verkossa. Seminaarin järjestää Valtion ravitsemusneuvottelukunta.
Ohjelma julkaistaan myöhemmin.