Webinaareja ruokapalveluammattilaisille

Tältä sivulta löydät Ammattikeittiöosaajat ry:n jäsenille ja/tai kaikille ruokapalveluammattilaisille
tarkoitettujen ajankohtaisten webinaarien ohjelmia ja ilmoittautumislinkkejä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan webinaareihin!

**

Webinaari 29.10: Lisää kotimaista kalaa ammattikeittiöiden tarjontaan – osa 2

Milloin?
Tiistaina 29. lokakuuta klo 13.30–15.00

Kenelle?
Webinaari on tarkoitettu erityisesti kala-alan yrityksille ja ammattikeittiöille.

Ilmoittaudu mukaan, niin saat webinaarilinkin sähköpostiisi. Tutustu liitteenä olevaan webinaarin OHJELMAAN , josta löytyy ilmoittautumislinkki.

Järjestäjät: Maa- ja metsätalousministeriö, Pro Kala, Turun yliopisto, Österbottens Fiskarförbund, Blue Products 3.0-innovaatio-ohjelma ja Kalan markkinoinnin ja laadun kehittämisohjelma.

***

LuRu-hankkeen julkaisutilaisuus

Luomutetaan ruokapalvelut –hanke huipentuu juhlavaan julkaisutilaisuuteen torstaina 14.11.2024. Tule paikan päälle Lahteen tai seuraa suoraa lähetystä!

Tilaisuudessa kuulet ruokapalveluiden onnistumisia ja parhaat vinkit, miten saavutat 25 % luomutavoitteen. Lisäksi ääneen pääsevät luomuruokaketjun toimijat, joita ilman luomutavoitteen saavuttaminen ei olisi mahdollista.

Katso lisätiedot ja ilmoittautuminen TÄÄLTÄ

***

Kansallisten ravitsemussuositusten julkaisutilaisuus

Pitkään odotettu ravitsemussuositusten julkaisutilaisuus on käsillä. Tervetuloa seuraamaan tilaisuutta paikan päällä tai etänä.

AIKA: 27.11.2024, klo 13-15.15

PAIKKA: Arppeanumin auditorio, Snellmaninkatu 3, Helsinki. Tilaisuus lähetetään myös suoratoistona

Ilmoittautuminen: viimeistään 15.11.2024 satu.jyvakorpi@ruokavirasto.fi (viestin aihekenttään julkaisutilaisuus 27.11). Ilmoita osallistutko paikan päällä vai verkossa. Seminaarin järjestää Valtion ravitsemusneuvottelukunta.

Ohjelma julkaistaan myöhemmin.