Savo-Pohjois-Karjala

Puheenjohtaja:Sari Väänänen, sari.vaananen@sakky.fi
Puhelin: +358 44 785 4025

Webinaari: Aterioinnin hiilijalanjälki – tutkimusta, mittaamista ja käytännön tekoja

Aika: 18.5.2021 kello 16.00 – 17.45, Zoom-webinaari

Ohjelma:

16.00 – 16.35 Ruokatuotannon ja -kulutuksen vaikutukset ympäristöön ja ilmastoon – hiilijalanjäljen harmonisointia hakemassa (Juha-Matti Katajajuuri, erikoistutkija, Senior Customer Manager, Luonnonvarakeskus)

16.35 – 17.10 Aterian hiilijalanjäljen määrittäminen OpenCO2.net-laskurilla. (Sari Siitonen, toimitusjohtaja, Clonet Oy)

17.10 – 17.45 Kestävä kehitys, hiilijalanjälki – miten vähentää ruokahävikkiä, energian kulutusta ja jätteen määrää? (Liisa Pihlaja, palvelupäällikkö, Leijona Catering)

Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta 14.5.2021 mennessä.

https://link.webropolsurveys.com/S/495FC06B723B607D

Webinaariin voivat osallistua kaikki Ammattikeittiöosaajat ry:n jäsenet. Webinaari on osallistujille maksuton.

Webinaarin järjestävät yhteistyössä pääkaupunkiseudun, Keski-Suomen ja Savo-Pohjois-Karjalan alueyksiköt.

Tervetuloa mukaan kuulemaan viimeisimpiä tietoja ajankohtaisesta aiheesta huippuasiantuntijoilta.