Ajankohtaista

| Ajankohtaista

LEAN – yhdessä askel askeleelta koko ajan paremmaksi

Teksti: Juha Jokinen, Defose Oy, Kuvat: Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy, Markku Paloniitty, Harri Mäenpää Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut oy:ssä toiminnan jatkuva kehittäminen on osa arkea. Kehitystoiminnasta hyödynnetään paljon lean-ajattelutavalle tuttuja menetelmiä ja työkaluja. Lean-ajattelussa keskeistä on tehdä työstä

Lue lisää
| Ajankohtaista

Ruusuvuoren Ilmastokoulussa Vantaalla vastuullisuustaitoja ujutetaan kaikkeen opiskeluun

Vantaalla sijaitseva Ruusuvuoren koulu on malliesimerkki vastuullisuustoimien toteen tekemisestä. Koulun 6.-9.-luokkalaiset oppilaat ja opettajat ovat juonessa mukana kun mietitään kestävämpää koulupäivää ja tapoja toteuttaa vastuullisuutta niin oppitunneilla kuin kouluruokailussa. Ruusuvuoren koulun kokki Hiwa Rahmani ja koko keittiötiimi opastavat kouluruokailussa ystävällisellä palveluasenteella. Ruusuvuoren

Lue lisää
| Ajankohtaista

Kenestä vuoden Ammattikeittiöosaaja?

On aika jälleen valita vuoden Ammattikeittiöosaaja. Kuka olisi sinun ehdotuksesi? Tunnustus myönnetään Ammattikeittiöosaajat ry:n syksyn seminaarissa 24.10.2023 henkilölle, joka hoitaa työnsä esimerkillisesti ja vastuullisesti työtovereita tsempaten. Tänä vuonna painotamme valinnassa henkilöä, joka tekee ansiokasta työtä koulu-ja varhaiskasvatuksen ruokailun parissa edistäen myönteistä ruokapuhetta. Tutustu

Lue lisää
| Ajankohtaista

Kauhakaupalla kasvisruokaa-koulutustiedote

KasvisPro-koulutus sisältää kasvisruuan valmistusta käytännössä ja teoriaosuuden. Maksuton koulutus tarjoaa julkisille ruokapalvelutoimijoille ajantasaista tietoa kasvisruoasta ja -proteiineista innostavien videoiden ja pohdintatehtävien muodossa. Käytännön koulutuspäivässä kääritään hihat ja kokataan maistuvaa kasvisruokaa ammattikeittiökäyttöön vakioidun reseptiikan mukaisesti. Käytännön koulutukset (6 h) järjestetään eri puolilla Suomea syksyllä 2023. Kasvisruokatyöpajoissa

Lue lisää