Palmissa lisätään aktiivisesti kouluruokailun kala-ja kasvisruokavalikoimaa


PALMIA KOHTI HIILINEUTRAALI SUOMI -tavoitteita


Palmiassa tartuttiin ripeästi keväällä 2021  startanneen VARUKE-ohjelman Kokeilunpaikka-haasteeseen
ja siellä alettiin kehittää uusia kouluruokailuun soveltuvia kasvis- ja kalaruokareseptejä. Poikkeusajoista
huolimatta oppilaita osallistettiin reseptien kehitystyöhön maistattamalla uusia makuja kahdessa eri koulussa
Riihimäellä. Maisteluraadeista on tarkoitus luoda pysyvä, asiakkaita osallistava käytäntö muihinkin Palmian
ruokapalveluiden piirissä oleviin kouluruokailukohteisiin.

Juttu kokeilusta on julkaistu AmmattikeittiöOsaaja-lehdessä 2/2021:
AMKO-lehti_2_2021_Palmia kohti hiilineutraali Suomi -tavoitteita