Vegeruoka haltuun- webinaari Amkon jäsenille
15.2.2023 klo 14-16
Ruokailon perustaja ja kouluttaja, ravitsemusasiantuntija ja elintarviketieteiden maisteri Charlotta Hyttinen luennoi vegeruuan perusteista ja – valmistuksesta ammattikeittiöiden näkökulmasta.
Koulutuksessa käsitellään useita teemoja:
- Miksi lisätä kasvisruokaa ruokavalioon?
- Miten rasvan käyttö ja maustaminen onnistuu kasvisruuassa ja miten
loihdimme vegeruuasta maukasta ja maistuvaa? - Kasvisproteiinit ja niiden käyttö (myös herkkävatsaisen kasvisproteiinit)
- Erikoistuotteiden käyttäminen ja ”korvaaminen” kasvisruokailussa
- Vegeruokien suunnittelu
- Kasvisruokien nimeäminen ja tuuppauskeinot
- Eri asiakasryhmien huomioinen ruokalistasuunnittelussa
- Vegaaniruokien kylmävalmistus
- Mistä lisää tietoa/hyödyllisiä linkkejä reseptipankkeihin
- Aikaa kysymyksille
Osallistujat saavat jälkikäteen luentodiat pdf-muodossa. Koulutus sisältää muutaman harjoitustehtävän, joiden avulla teoriaa saa heti sovellettua omaan toimintaan.
Tämä koulutus on vain Amkon jäsenille ja se on maksuton. Ilmoittaudu ke 14.2 klo 13.00 mennessä!
Ilmoittautuminen TÄSTÄ linkistä.
Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki viimeistään päivää ennen tilaisuutta.
Webinaarin liittyvät tiedustelut:
marjut.huhtala@amko.fi
puh. 050 341 3957