Alustava kutsu: SratKIT-hankkeen päätöswebinaari 13.10.2021

Interreg BSR -projekti StratKIT on päättymässä-  merkitse jo nyt kalenteriisi kaikille avoin päätöswebinaari 13.10.2021!

StratKIT-päätöswebinaarissa esitellään kestävän kehityksen trendejä Itämeren alueella (BSR) ja lukuisia työkaluja, jotka esittävät innovatiivisia toimenpiteitä kohti kestäviä julkisia hankintoja ja ateriapalveluja. StratKIT-projekti (Interreg BSR, 2019-2021, www.stratkit.eu, @StratKIT) yhdistää 13 kumppania ja 10 hankemaiden yhteistyöorganisaatiota.

Tässä online-tapahtumassa esitetään yhteenveto projektin tuloksista, käynnistetään Sustainability Toolkit (Kestävyystyökaluja ruokapalveluille) ja tarkastellaan kestävien julkisten aterioiden tulevaisuuden näkökohtia. Konferenssi pidetään englanniksi.

Hankkeen toimijat Suomessa, mukaan lukien Ammattikeittiöosaajat ry  odottaa innolla voivansa jakaa kanssasi hankkeen tuotoksia sen viimeisessä konferenssissa.

Ilmoittautuminen tapahtumaan avataan syyskuussa.

Tässä alustava kutsu: SAVE THE DATE_pdf