Ilmianna paras välipala!

Kattava, täysipainoinen, tarkoituksenmukainen, ravitseva.

Maksuton kouluruokailu on hieno etu meille suomalaisille. Koululounaan maistuminen koululaisille nousee säännöllisin väliajoin keskusteluun. On hyvä, että keskustelua käydään, koska se lisää ymmärrystä ja antaa mahdollisuuden toimintatapojen parantamiseen.

Pitkien koulupäivien aikana on tarjottava mahdollisuus välipalaan, jotta koululaisten vireystila pysyy yllä. Kouluruokailun tarkoituksenmukaisuus mahdollistaa sen, että koulu tarjoaa aamu- tai välipalaa lounaan ohella.

Kattava koululounas ja välkyt välipalat -hanke etsiikin nyt hyviä välipalakäytäntöjä kouluista.

Ilmianna meille hyvä koulun välipala, jonka olet tarjonnut, syönyt, nähnyt tai josta olet kuullut. Ilahdumme myös siitä, jos kerrot meille oman ideasi.

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä linkistä

Arvostamme kaikkia vastauksia!

Teksti: Teija Rautiainen, Kuva: Manu Eloaho, Darcmedia