Ammattikeittiöosaajien sykysn seminaari Taitotalolla Helsingissä 7.10.2025!
OHJELMA (pdf)
ILMOITTAUTUMINEN
AJANKOHTAISTA AMMATTIKEITTIÖILLE
8.30-9.25 Aamiainen ja ilmoittautuminen
9.25-9.30 Tervetuloa!
9.30-9.50 Miten kala uisi useammin asiakkaiden lautasille?,
Anu Hopia ja Nora Logrén, Turun yliopisto, Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus
9.50-10.15 Kasviksista kustannustehokkaasti!, Kokemuksia Ruoka-askel-hankkeesta.
Terveystaloustieteen professori, erikoistutkija Leena Forma, Tampereen yliopisto
10.15-10.30 Miten Kouluruoka- ja Makuaakkoset-diplomit edistävät
uusien ravitsemussuositusten toteutumista?,
projektikoordinaattori Virpi Kemi, Ammattikeittiöosaajat ry
10.30-10.50 Tauko
10.50-11.15 Turvaruoan tarve on lisääntynyt kouluissa ja päiväkodeissa –
mitä tämä tarkoittaa ruokapalveluille?, toimitusjohtaja,ravitsemusterapeutti Linda Viitasalo, Ravistamo Oy
11.15-12.00 Työturvallisuusvastuut ja tukea käytännön työsuojelutyöhön,
erityisasiantuntija Päivi Sarmala, Työturvallisuuskeskus, Maatalous- ja elintarvikealat
Seminaaripäivän tauoilla on mahdollisuus tutustua yritysten näyttelypisteisiin!
12.00.-13.15 LOUNAS
13.15-13.45 KetCat-hanke väittää, että henkilöstö tykkää osallistua!,
henkilöstökehittämismallin osallistava esittely yritysten kielellä ja positiivisilla kokemuksilla höystettynä.
Esiintyjät: Sakari Ketolainen, Haaga-Helia, Merja Ylönen, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu,
Teemu Pulkkinen Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu, Annika Karppelin,
Turun Ammattikorkeakoulu
13.45- 14.30 Asiakaspalvelutaidot ovat organisaatioiden ydinosaamista
Miten kohtaan kollegani ja asiakkaani? Mitä kehonkieli vaikuttaa kohtaamisien onnistumiseen?
Millainen esiintymistyyli vakuuttaa? Miten asiakaspalvelun laatu määrittelee organisaation menestyksen?,
toimitusjohtaja Laura Paloposki White Hat.
14.30-15.00 Iltapäivän kahvitori
15.00-16.00 Rakenna oman elämäsi sankaritarina!, toimittaja, TV-tuottaja ja tietokirjailija Riku Rantala.
Rantala puhuu uskaltamisesta, luovuudesta ja rohkeudesta sekä muutoksen ja erilaisten kulttuurien kohtaamisesta.
***
Osallistumismaksut
Osallistumismaksu LIVE-tapahtumaan Taitotalolla:
Ammattikeittiöosaajat ry:n jäsenille 250 euroa, Ei-jäsenille 310 euroa
Hintaan sisältyy koulutusaineistot, aamiainen, herkullinen buffet-lounas ja iltapäivän kahvitarjoilu.
Lounaan buffet-menu:
Raikas salaattipöytä
Rucolasalaattia balsamicokastikkeella ja marinoitua punasipulia M,G,VEG
Tomaatti-mozzarellasalaatti L,G
Raikas appelsiini-raastesalaatti M,G,VEG
Fenkolilla maustettua paahdettua punajuurta M,G,VEG
Talon focacciaa M
PÄÄRUOKA
“ Pollo al limone” Sitruunaista kanapastaa L
Härkispaella ja vegaanista majoneesia M,G,VEG
**
Taitotalon runsas ja kasvispainotteinen aamiainen sisältää paljon hyviä herkkuja yhdisteltäväksi.
Iltapäivän kahvitorilla tarjoillaan kahvin ja teen lisäksi muutamaa makeaa leivonnaista sekä hedelmiä.
***
Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kaksi viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta.
Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta.
Alle kaksi päivää ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme täyden osallistumismaksun.
Osallistujan vaihto tapahtumaan on maksutonta!
***
Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu www.amko.fi-sivuilla olevalla ilmoittautumislomakkeella 29.9.2025 mennessä. (Alasivu koulutuspäivät).
Voit ilmoittautua myös puhelimitse, puh. 050 341 3957.
Lisätietoja ilmoittautumisesta ja peruutukset osoitteeseen: marjut.huhtala@amko.fi, p.050 341 3957
***
Saapuminen Taitotalolle: https://www.taitotalo.com/fi/sijainti/