Ammattikeittiöosaajien sykysn seminaari Taitotalolla Helsingissä 7.10.2025!

OHJELMA (pdf)
ILMOITTAUTUMINEN

AJANKOHTAISTA AMMATTIKEITTIÖILLE

8.30-9.25    Aamiainen ja ilmoittautuminen

9.25-9.30    Tervetuloa!

9.30-9.50    Miten kala uisi useammin asiakkaiden lautasille?,
Anu Hopia ja Nora Logrén, Turun yliopisto, Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus

9.50-10.15    Kasviksista kustannustehokkaasti!, Kokemuksia Ruoka-askel-hankkeesta.
Terveystaloustieteen professori, erikoistutkija Leena Forma, Tampereen yliopisto

10.15-10.30   Miten Kouluruoka- ja Makuaakkoset-diplomit edistävät
uusien ravitsemussuositusten toteutumista?,

projektikoordinaattori Virpi Kemi, Ammattikeittiöosaajat ry

10.30-10.50   Tauko

10.50-11.15    Turvaruoan tarve on lisääntynyt kouluissa ja päiväkodeissa –
mitä tämä tarkoittaa ruokapalveluille?,
toimitusjohtaja,ravitsemusterapeutti Linda Viitasalo, Ravistamo Oy 

11.15-12.00    Työturvallisuusvastuut ja tukea käytännön työsuojelutyöhön,
 erityisasiantuntija Päivi Sarmala, Työturvallisuuskeskus, Maatalous- ja elintarvikealat

Seminaaripäivän tauoilla on mahdollisuus tutustua yritysten näyttelypisteisiin!

12.00.-13.15    LOUNAS

13.15-13.45     KetCat-hanke väittää, että henkilöstö tykkää osallistua!,
 henkilöstökehittämismallin osallistava esittely yritysten kielellä ja positiivisilla kokemuksilla höystettynä.

Esiintyjät: Sakari Ketolainen, Haaga-Helia, Merja Ylönen, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu,
Teemu Pulkkinen Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu, Annika Karppelin,
Turun Ammattikorkeakoulu

13.45- 14.30    Asiakaspalvelutaidot ovat organisaatioiden ydinosaamista
Miten kohtaan kollegani ja asiakkaani? Mitä kehonkieli vaikuttaa kohtaamisien onnistumiseen?
Millainen esiintymistyyli vakuuttaa? Miten asiakaspalvelun laatu määrittelee organisaation menestyksen?,
toimitusjohtaja Laura Paloposki White Hat.

14.30-15.00    Iltapäivän kahvitori

15.00-16.00    Rakenna oman elämäsi sankaritarina!, toimittaja, TV-tuottaja ja tietokirjailija Riku Rantala.
Rantala puhuu uskaltamisesta, luovuudesta ja rohkeudesta sekä muutoksen ja erilaisten kulttuurien kohtaamisesta.

***

Osallistumismaksut

Osallistumismaksu LIVE-tapahtumaan Taitotalolla:

Ammattikeittiöosaajat ry:n jäsenille 250 euroa, Ei-jäsenille 310 euroa

Hintaan sisältyy koulutusaineistot, aamiainen, herkullinen buffet-lounas ja iltapäivän kahvitarjoilu.

Lounaan buffet-menu:

Raikas salaattipöytä
Rucolasalaattia balsamicokastikkeella ja marinoitua punasipulia M,G,VEG
Tomaatti-mozzarellasalaatti L,G
Raikas appelsiini-raastesalaatti M,G,VEG
Fenkolilla maustettua paahdettua punajuurta M,G,VEG
Talon focacciaa M

PÄÄRUOKA

“ Pollo al limone” Sitruunaista kanapastaa L

Härkispaella ja vegaanista majoneesia M,G,VEG

**
Taitotalon runsas ja kasvispainotteinen aamiainen sisältää paljon hyviä herkkuja yhdisteltäväksi.
Iltapäivän kahvitorilla
tarjoillaan kahvin ja teen lisäksi muutamaa makeaa leivonnaista sekä hedelmiä.

***

Peruutusehdot

Viimeinen peruutuspäivä on kaksi viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta.

Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta.
Alle kaksi päivää ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme täyden osallistumismaksun.

Osallistujan vaihto tapahtumaan on maksutonta!

***

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu www.amko.fi-sivuilla olevalla ilmoittautumislomakkeella 29.9.2025 mennessä. (Alasivu koulutuspäivät).

Voit ilmoittautua myös puhelimitse, puh. 050 341 3957.

Lisätietoja ilmoittautumisesta ja peruutukset osoitteeseen: marjut.huhtala@amko.fi, p.050 341 3957

***

Saapuminen Taitotalolle: https://www.taitotalo.com/fi/sijainti/