Kalaa, kasvisruokaa, työhyvinvointia ja asiakaspalvelutaitoja- puhumattakaan rohkeudesta!

Innokkaat osallistujat pääsivät tankkaamaan tietoa ajankohtaisista ja monipuolisista teemoista Ammattikeittiöosaajien syksyn-25 seminaarissa Helsingissä. Hyvähenkinen seminaari keräsi runsaan yleisön paikan päälle ja iloinen puheensorina täytti koko Taitotalon.

Kiitos kaikille osallistujille, esiintyjille ja yhteistyökumppaneille!
Ensi keväänä tapaamme Amkon seminaarin merkeissä Hämeenlinnassa Verkatehtaalla 22.-23.4.2026.
Ollaan kuulolla!

 

Esitysaineistoja:

Miten kala uisi useammin asiakkaiden lautasille?
Anu Hopia ja Nora Logrén, Turun yliopisto, Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus

Kasviksia kustannusvaikuttavasti! Kokemuksia Ruoka-askel-hankkeesta. 
Terveystaloustieteen professori,  Leena Forma, Tampereen yliopisto

Miten Kouluruoka-ja Makuaakkoset-diplomit edistävät ravitsemussuositusten toteutumista?
projektikoordinaattori Virpi Kemi, Ammattikeittiöosaajat ry

Turvaruoan tarve on lisääntynyt kouluissa ja päiväkodeissa –
mitä tämä tarkoittaa ruokapalveluille?,
toimitusjohtaja,ravitsemusterapeutti Linda Viitasalo, Ravistamo Oy 

Työturvallisuusvastuut ja tukea käytännön työsuojelutyöhön, erityisasiantuntija Päivi Sarmala,
Työturvallisuuskeskus, Maatalous- ja elintarvikealat

KetCat -hanke väittää, että henkiöstö tykkää osallistua,
 henkilöstökehittämismallin osallistava esittely yritysten kielellä ja positiivisilla kokemuksilla höystettynä.
Sakari Ketolainen, Haaga-Helia, Merja Ylönen, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu,
Teemu Pulkkinen Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu, Annika Karppelin,
Turun Ammattikorkeakoulu

 

Yhteistyössä mukana: