Kalaa, kasvisruokaa, työhyvinvointia ja asiakaspalvelutaitoja- puhumattakaan rohkeudesta!
Innokkaat osallistujat pääsivät tankkaamaan tietoa ajankohtaisista ja monipuolisista teemoista Ammattikeittiöosaajien syksyn-25 seminaarissa Helsingissä. Hyvähenkinen seminaari keräsi runsaan yleisön paikan päälle ja iloinen puheensorina täytti koko Taitotalon.
Esitysaineistoja:
Miten kala uisi useammin asiakkaiden lautasille?
Anu Hopia ja Nora Logrén, Turun yliopisto, Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus
Kasviksia kustannusvaikuttavasti! Kokemuksia Ruoka-askel-hankkeesta.
Terveystaloustieteen professori, Leena Forma, Tampereen yliopisto
Miten Kouluruoka-ja Makuaakkoset-diplomit edistävät ravitsemussuositusten toteutumista?
projektikoordinaattori Virpi Kemi, Ammattikeittiöosaajat ry
Turvaruoan tarve on lisääntynyt kouluissa ja päiväkodeissa –
mitä tämä tarkoittaa ruokapalveluille?, toimitusjohtaja,ravitsemusterapeutti Linda Viitasalo, Ravistamo Oy
Työturvallisuusvastuut ja tukea käytännön työsuojelutyöhön, erityisasiantuntija Päivi Sarmala,
Työturvallisuuskeskus, Maatalous- ja elintarvikealat
KetCat -hanke väittää, että henkiöstö tykkää osallistua,
henkilöstökehittämismallin osallistava esittely yritysten kielellä ja positiivisilla kokemuksilla höystettynä.
Sakari Ketolainen, Haaga-Helia, Merja Ylönen, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu,
Teemu Pulkkinen Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu, Annika Karppelin,
Turun Ammattikorkeakoulu
Yhteistyössä mukana: