AmmattikeittiöOsaaja-lehti

AmmattikeittiöOsaaja ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja se postitetaan jäsenille ja yhteistyökumppaneille. Lehti sisältää ravitsemisalan ajankohtaisartikkeleita, ammattilaishaastatteluja ja tietoiskuja.

Numerossa 1/2019

Monipuolisessa numerossa aiheena opiskelijaruokailu, katsaus
tuoreimpiin Finravinto-selvityksen tuloksiin, mielenkiintoinen haastattelu kouluruokailusta kasvatusasiantuntijan näkökulmasta ja summausta viime vuonna päättyneestä laajasta Ikäruokahankkeesta, jossa myös Ammattikeittiöosaajat ry oli mukana.

Lehden juhlavuoden jutuissa tehdään aikamatka Amkon syntymävuoden tapahtumiin ja kuvataan upeita ammattikeittiöosaajia Lähikuvassa ammattikeittiöosaaja-palstalla.

Lukuiloa!

Tilannekuva_opiskelijaruokailu.jpg

Ravintola Linnan ravintolapäällikkö Juha Rautakorpi povaa vegen suosion vain kasvavan:

”Kasvisruoka on pikemminkin megatrendi, vallitseva juttu. Vähähiilihydraattiset
ruokavaliot sun muut ovat olleet villityksiä,
jotka tuli ja meni, tämä taas on tullut jäädäkseen, samoin vegaanisuus."

Lue lehti ja anna palautetta.

Mediakortti
Ilmoituksiin ja ilmoitustilan varauksiin liittyvät tiedot löydät tästä Mediakortista 2019.

Lehden toimitus:
toiminnanjohtaja Marjut Huhtala
marjut.huhtala@amko.fi, 050 341 3957

Ilmoitusmyynti:
projektikoordinaattori Päivi Jämsén
paivi.jamsen@amko.fi, 050 339 6844

Lehden taitto:
Kia Hakala, Kopio Niini Oy