AmmattikeittiöOsaaja-lehti

AmmattikeittiöOsaaja ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja se postitetaan jäsenille ja yhteistyökumppaneille. Lehti sisältää ravitsemisalan ajankohtaisartikkeleita, ammattilaishaastatteluja ja tietoiskuja.

Numerossa 2/2019 

Numerossa 2/2019 tutustutaan uuden lastensairaalan ravitsemushoivaan, kerrotaan kestävän kehityksen mukaisesta ruokalistasuunnittelusta ja päästään kuulemaan keittiömestari Maija Silvennoisen mietteitä kasvisruokailusta.

Ammattikeittiöosaajat ry:n 50-vuotis-juhlavuotta esittelevässä juttusarjassa tehdään läpileikkaus ruokalistojen kehittymisestä vuosikymmenten saatossa.

Lehdestä 2/2019 löytyy myös asiantuntevia ravitsemuskatsauksia kuten juttu ruokavalion polyfenoleista.  Tiesitkö, että Pohjolan yöttömässä yössä kasvaneissa mustikoissa on erityisen paljon terveellistä antosyaniinia?

Ravitsemuksellisesti parhaita polyfenolien lähteitä ovat kasvikset ja marjat, jotka ovat myös kuidun ja suojaravintoaineiden osalta suositeltava osa päivittäistä ruokavaliota. Artikkelin mukaan joukkoruokailussa voidaan hyvin edistää terveellisiä ruokailutottumuksia:tarjotaan hyvää sydämelle kasviksilla- vireyttä aivoille marjoilla ja lisksi tee-tai kahvikupponen soluja suojaamaan!

Tilannekuva_mustikat.jpg

Maija_Silvennoinen6_weB_koira.jpg
Maija_Silvennoinen_web.jpg

Lukuiloa!

Lue lehti ja anna palautetta.

Mediakortti
Ilmoituksiin ja ilmoitustilan varauksiin liittyvät tiedot löydät tästä Mediakortista 2019.

Lehden toimitus:
toiminnanjohtaja Marjut Huhtala
marjut.huhtala@amko.fi, 050 341 3957

Ilmoitusmyynti:
projektikoordinaattori Päivi Jämsén
paivi.jamsen@amko.fi, 050 339 6844

Lehden taitto:
Kia Hakala, Kopio Niini Oy