AmmattikeittiöOsaaja-lehti

AmmattikeittiöOsaaja ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja se postitetaan jäsenille ja yhteistyökumppaneille. Lehti sisältää ravitsemisalan ajankohtaisartikkeleita, ammattilaishaastatteluja ja tietoiskuja.

Numerossa 3/2019 

Numerossa 3/2019 ammattilaiset kertovat miltä näyttää tulevaisuuden ammattikeittiö.
Syyskuun numerossa pääsemme myös tutustumaan SPR:n kansainväliseen avustustoimintaan ja opimme mitä tarkoittaa valmentava johtaminen.

Ammattikeittiöosaajat ry:n 50-vuotis-juhlavuotta esittelevässä juttusarjassa kuulemme Ruokatiedon uuden toiminnanjohtajan mietteitä suomalaisesta ruokakulttuurista.

Lukuiloa!

Lue lehti ja anna palautetta.

Mediakortti
Ilmoituksiin ja ilmoitustilan varauksiin liittyvät tiedot löydät tästä Mediakortista 2019.

Lehden toimitus:
toiminnanjohtaja Marjut Huhtala
marjut.huhtala@amko.fi, 050 341 3957

Ilmoitusmyynti:
projektikoordinaattori Päivi Jämsén
paivi.jamsen@amko.fi, 050 339 6844

Lehden taitto:
Kia Hakala, Kopio Niini Oy