AmmattikeittiöOsaaja-jäsenlehti

AmmattikeittiöOsaaja ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja se postitetaan jäsenille ja yhteistyökumppaneille. Lehti sisältää ravitsemisalan ajankohtaisartikkeleita, haastatteluja ja tietoiskuja.

Mediakortti 2017

Numero 3/2017:
Syksyn monipuolisesta lehdestä löydät ajankohtaisia kuulumisia ravitsemisalalta ja saat vinkkejä työhyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Poimintoja jutuista:
Kuntoutuksella tukea työhön
Uusi tuotantotapa Lahdessa lisäsi asiakastyytyväisyyttä

Laajempi jakelu:
AmmattikeittiöOsaaja nro 3/ 2017 on postittetu Suomen kaikkien kuntien ruokapalveluihin! 
Hyvä jäsenemme:
jos saat työpaikallesi näytekappaleen, voit antaa sen luettavaksi kollegoillesi ja innostaa mukaan Amkon toimintaan.

***
Lehden lisätiedot:

Marjut Huhtala
Toiminnanjohtaja, lehden päätoimittaja
marjut.huhtala@amko.fi

Lehden taitosta vastaa Marsa Pihlaja. Raikas ulkoasu houkuttelee lukemaan ja tarjoaa lukijoilleen herkullisia visuaalisia elämyksiä.
http://www.annexus.fi/single-post/2016/05/27/Ammattilehden-taitto-on-taitolaji-1