AmmattikeittiöOsaaja-lehti

AmmattikeittiöOsaaja ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja se postitetaan jäsenille ja yhteistyökumppaneille. Lehti sisältää ravitsemisalan ajankohtaisartikkeleita, ammattilaishaastatteluja ja tietoiskuja.

Numerossa 4/2018 
Joulukuun numerossa pohditaan millaista on
syöminen ja ruuantuotanto tulevaisuudessa
.
 

Lauri Reuter.jpg

Lehti sisältää laajan katsauksen ammattikeittiöalan ajankohtaisiin aiheisiin ja tarjoaa hyödyllistä vertaistietoa ravitsemisalan ammattilasille käytännön esimerkkien kautta.

Lue ja anna palautetta.

Mediakortti
Ilmoituksiin ja ilmoitustilan varauksiin liittyvät tiedot löydät tästä Mediakortista 2019.

Lehden toimitus:
toiminnanjohtaja Marjut Huhtala
marjut.huhtala@amko.fi, 050 341 3957

Ilmoitusmyynti:
projektikoordinaattori Päivi Jämsén
paivi.jamsen@amko.fi, 050 339 6844

Lehden taitto:
Kia Hakala, Kopio Niini Oy