AmmattikeittiöOsaaja-lehti

AmmattikeittiöOsaaja ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja se postitetaan jäsenille ja yhteistyökumppaneille. Lehti sisältää ravitsemisalan ajankohtaisartikkeleita, ammattilaishaastatteluja ja tietoiskuja.

Numerossa 3/2019 

Kevään numerossa tutustutaan uuden lastensairaalan ravitsemushoivaan, kerrotaan kestävän kehityksen mukaisesta ruokalistasuunnittelusta ja päästään kuulemaan keittiömestari Maija Silvennoisen mietteitä kasvisruokailusta.

Ammattikeittiöosaajat ry:n 50-vuotis-juhlavuotta esittelevässä juttusarjassa tehdään läpileikkaus ruokalistojen kehittymisestä vuosikymmenten saatossa.

Lukuiloa!

Maija_Silvennoinen_web.jpg

Lue lehti ja anna palautetta.

Mediakortti
Ilmoituksiin ja ilmoitustilan varauksiin liittyvät tiedot löydät tästä Mediakortista 2019.

Lehden toimitus:
toiminnanjohtaja Marjut Huhtala
marjut.huhtala@amko.fi, 050 341 3957

Ilmoitusmyynti:
projektikoordinaattori Päivi Jämsén
paivi.jamsen@amko.fi, 050 339 6844

Lehden taitto:
Kia Hakala, Kopio Niini Oy