AmmattikeittiöOsaaja-lehti

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä AmmattikeittiöOsaaja-lehti  postitetaan Ammattikeittiöosaajat ry:n jäsenille ja yhteistyökumppaneille. Lehti sisältää ravitsemisalan ajankohtaisartikkeleita, ammattilaishaastatteluja ja tietoiskuja.

AmmattikeittiöOsaaja-lehti 3/2025 on ilmestynyt!

Syksyn AmmattikeittiöOsaaja-lehti sisältää runsaasti ajankohtaisia artikkeleita värikkäässä paketissa. 

Tässä mielenkiintoisessa numerossa pureudumme resilienssitaitoihin, saamme käytännön tuuppausvinkkejä kasvisruokailun edistämiseksi ruokapalveluissa ja kuvaamme useamman esimerkin kautta onnistuneita ruokakasvatustekoja niin kouluissa kuin varhaiskasvtuksessa.

Toivomme lukijoillemme lukuiloa ja uusia inspiraatioita!  

Anna palautetta lehdestä ja ehdota juttuvinkkejä seuraaviin numeroihin
tällä lomakkeella.

***
AmmattikeittiöOsaaja-lehden toimitus:
Marjut Huhtala, marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957

Lehden ilmoitusmyynti:
Virpi Kemi, virpi.kemi@amko.fi, p. 050 339 6844

Klikkaa tästä ilmoitusmyyntiä koskeville sivuille.
***
Kerro juttuvinkki: marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957