StratKIT-hankkeen loppukonferenssi verkossa 7.2.2024

Hyvät julkisten ruokapalveluiden toimijat!

Alla kutsu 7.2.2024 ärjestettävään StratKIT+ projektin verkossa järjestettävään loppukonferenssiin. Tapahtuman kielenä toimii englanti ja Suomen aikaa tapahtuma järjestetään klo 10:30 – 13:00.Tästä pääset Ilmoittautumaan ja katsomaan ohjelman.

Olette lämpimästi tervetulleita kuulemaan mm. hankkeessa kehitetyistä uusista kestävien julkisten aterioiden toimintaohjeista ja julkisten keittiöiden kriisinhallinnan työkalusta. Tapahtuma on oiva keino päästä verkon kautta tapamaan muita eurooppalaisia alan toimijoita. Hankkeessa kehitettyjen toimintaohjeiden valmistelussa on hyödynnetty alan ammattilaisten kommentteja mm. kansallisesti järjestetyistä työpajoista, johon myös moni teistä viime syksynä osallistui. Kiitos vielä tuestanne projektin edistämiseksi ja toivottavasti näemme helmikuussa loppukonferenssin merkeissä!

Welcome to the StratKIT+ Final Conference: Expanding practices for sustainable public meals across the Baltic Sea Region

The online conference will be organised on Wednesday 7th of February 2024 at 9.30 – 12.00 CET. (Suomen aikaan klo 10.30-13.00)

Come hear about the outcomes of the StratKIT+ project and learn how municipalities and other stakeholders benefit from the newly expanded Sustainable Public Meal Toolkit!

The event is free and open to anyone who is interested to know more about the practices used to develop the sustainability and crisis management of public meals. Especially policymakers, procurers, caterers, producers, suppliers working with public meals are warmly welcome to join the online conference!

REGISTRATION LINK TO THE STRATKIT+ FINAL CONFERENCE

The StratKIT+ Final Conference is part of the Interreg BSR project StratKIT+ Innovative Strategies for Public Catering: The expansion of the Sustainable Public Meal Toolkit (2022-2024), co-funded by the European Union. StratKIT+ is continuation to the StratKIT project (2019-2021) where the Sustainable Public Meal Toolkit was originally developed to guide public authorities, catering providers and others on sustainable food procurement. In StratKIT+ the toolkit is further developed through geographical expansion and with new practical tools and guidance that help stakeholders to improve the sustainability and crisis management of public meals. Through the link you can find more information about the Sustainable Public Meal Toolkit and the StratKIT+ project.

Kategoriat: