Ammattikeittiöosaajien kevään seminaari
Hyvinkäällä 10.- 11.4.2019
Teemoina:Työvoiman saatavuus, työkaluja ruokapalveluiden johtamiseen, haastavat asiakastilanteet, tekoäly ammattikeittiöissä, aikaansaamisen taito, ruokaturvallisuus ja ”puhdas ruoka.
Ohjelma (pdf)
Ilmoittautuminen
Ohjelma 10.-11.4.2019
10.4.2019 | |
9.00-9.55 | Aamukahvi ja ilmoittautuminen |
9.55-10.00 | Tervetuloa! |
10.00-10.45 | Mitä tarkoitetaan turvallisella ja puhtaalla ruualla? |
Lisäaineiden merkitys ruokaturvallisuudessa ja katsaus muihin ruokaturvallisuuteen liittyviin ajankohtaisiin aiheisiin, ravinnon turvallisuuden professori Marina Heinonen, Helsingin yliopisto | |
10.45-11.30 | Automaatio avuksi kun tiskivuori uhkaa-ratkaisuja ammattikeittiöiden rutiinitehtävien hoitamiseen, myyntijohtaja Lea Timonen, Dieta Oy |
11.30-11.40 | Tauko |
11.40-12.15 | Kunnallisesta organisaatiosta valtakunnalliseksi palveluyhtiöksi, CASE Palmia Oy, toimitusjohtaja Nina Rokkila, Palmia Oy |
12.15-13.30 | Lounas |
13.30-14.15 |
Paneeli:Mistä osaajat ravitsemisalalle- hyvät käytännöt jakoon, paneelissa keskustellaan ammattikeittiöalan rekrytointihaasteista ja siitä millaisia hyviä käytäntöjä organisaatioissa on jo käytössä työntekijöiden motivoimiseksi. Paneelia johtaa Nina Rokkila |
Panelistit: Erikoissuunnittelija Eija Pelamo, HUS Tukipalvelut/ HR-tiimi Toimitusjohtaja Tuulia Pelli, Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy Rehtori Juha Ojajärvi, Perho Liiketalousopisto Oy Henkilöstökonsultti Anu Wälläri, Seure Henkilöstöpalvelut Oy |
|
14.15-14.45 | Kahvi |
14.45-15.45 | Tänään on maailman tärkein päivä!, positiivisuuden suurlähettiläs, toimittaja, juontaja Kaj Kunnas Miten kohtaan arjen suuret tai pienet haasteet, miten kannustan kaveria ja laitan hyvän kiertämään? |
11.4.2019 | |
8.30-9.15 | Aamukahvi ja ilmoittautuminen |
9.15-10.00 | Varautuminen on viisasta, miten päämäärätietoisella johtamisella rakennetaan joustavia ja kustannustietoisia ruokapalveluita epävarmoinakin aikoina? toimitusjohtaja Raine Nuolikoski, Sastamalan ruoka-ja puhtauspalvelut Oy, Servi |
10.00-10.45 | Työhyvinvointi muutostilanteissa, ateria-ja puhtauspalvelupäällikkö Pirjo Kujanpää, Hyvinkään kaupunki, Ajankohtaista Hyvinkään Ravitsemuspalvelut Oy:sta, toimitusjohtaja Sanna Lemmetty |
10.45-11.00 | Tauko |
11.00-12.00 | Tekoäly näkyy jo ammattikeittiöiden arjessa, Paavo Beckman, Catapult Beckman on tehnyt töitä ammattikeittiöihin sopivien tekoäly-ratkaisujen löytämiseksi ja havainnollistaa kokemuksensa kautta miten Lean-ajattelumalli parhaiten toimii prosessien virtaviivaistamisessa. |
12.00-13.00 | Lounas |
13.00-14.00 | Hyvin suunniteltu ei ole edes puoliksi tehty, volition booster Ria Parppei Parppei korostaa toimeenpanon taitoa ja kertoo käytännön malleista ja työkaluista, joiden avulla yksilön tai organisaation suunnitelmat muuttuvat tekemiseksi. |
14.00-14.30 | Kahvi |
14.30-15.30 | Puhejudo: haastavien ja tunnepitoisten palvelutilanteiden ammattimainen hallinta, asiantuntija Tero Ålander, Mielenrauha Oy Ålander opastaa osallistujia hoitamaan maltillisesti ja ammattimaisesti haastavia palvelutilanteita, jotka ovat ratkaistavissa vuorovaikutuksen sekä hyvän palvelun keinoin. |
Ohjelman muutokset mahdollisia. | |
Seminaarin lisätiedot ja näyttelypaikkatiedustelut: Marjut Huhtala, marjut.huhtala@amko.fi, p. 050 341 3957 |
................................................................................................................................................