Ammattikeittiöosaajien syksyn seminaari
Helsingissä 23.10.2018

Paikka:Taitotalo, Valimotie 8, 00380 Helsinki

Ohjelma (pdf)
Ilmoittautuminen

Ohjelma:

23.10.2018  
8.30-9.25 Aamukahvi ja ilmoittautuminen 
9.25-9.30 Tervetuloa!
9.30-10.10 Nyt ravitsemussitoumuksia tekemään!
  Ravitsemussitoumuksella tuodaan esille asiakkaiden terveellisen ruuan valintamahdollisuuksia, pääsihteeri Arja Lyytikäinen, Valtion ravitsemusneuvottelukunta
10.10-10.45 Some-rekrytointi ja muita digiajan tuomia mahdollisuuksia työvoimapulan ratkomiseen- Case Staffplus, avainasikaspäällikkö Sini Sandström, Staffplus
10.45-11.00 Tauko
11.00-11.45 Kokemuksia ammatillisen koulutuksen koulutusreformista. Miten toimii oppilaitosten ja ruokapalveluorganisaatioiden välinen yhteistyö ja opiskelijoiden työssäoppiminen? koulutuspäällikkö Riikka-Kaisa Nuolioja, Koulutuskeskus JEDU
11.45-12.00 Kasvua kouluruuasta- Tulevaisuuden koululounas ideointikilpailun voittajan julkistaminen
12.00-13.15 Lounas
13.15-13.45 Tulevaisuuden työpaikat, digitalisaatio ja työn tekemisen murros,
FT, tietokirjailija ja yrittäjä Lauri Järvilehto

Järvilehdon intohimona ovat uusien asioiden oivaltaminen, tutkitun tiedon sanoittaminen ja työelämän sekä oppimisen kehittäminen.
14.15-14.45 Kahvi

14.45-15.45 Ihmislähtöisyys työyhteisön kantavana voimana, elokuvaohjaaja Klaus Härö

Härö nostaa esille tiimityöskentelyyn pohjautuvaa johtajuutta, luovuutta ja ihmislähtöisyyttä. Klaus Härön vahva arvomaailama näkyy hänen kiitellyissä ohjaustöissä kuten kansainvälisesti palkitussa Miekkailija-elokuvassa.

 

Ohjelmamuutokset mahdollisia.

Seminaaripäivän tauoilla on mahdollisuus tutustua yhteistyökumppaneiden näyttelypisteisiin.

Ilmoittautuminen

Kysy näyttelypaikkaa: Marjut Huhtala, p. 050 341 3957, marjut.huhtala@amko.fi

................................................................................................................................................