Nyt ravitsemussitoumuksia tekemään!
Merja Jokiniemi
Luomuravintola Tampereen Timjamin emäntä
Ruokapalvelu ei ole tukipalvelu vaan tärkeä osa kuntien hyvinvointiosaamista
Marjut Huhtala
Toiminnanjohtaja
Ruokatrendit vaihtuvat mutta syödä pitää jokaisen
Marjut Huhtala
Toiminnanjohtaja
Pohdintoja urapoluista
Lisättyä sokeria kannattaa välttää
Heli Kuusipalo
Erikoistutkija
Liikahdellaan
Marjut Huhtala
Toiminnanjohtaja
Ruokapalveluorganisaatiot kansainvälistyvät – monikulttuurisia tekijöitä tarvitaan!
Marjut Huhtala
Toiminnanjohtaja
Palvelupolku opiskelijaravintolassa
Tarja Pietiläinen
Dosentti, KTT, Palveluliiketoiminnan kehittäjä
Kiertotalous ammattikeittiössä
Merja Jokiniemi
Tampereen steinerkoulun emäntä
MMM haluaa selvittää kotimaisen ruoan käyttöastetta kuntaruokailussa
Kaisa Reime
FM, Elintarviketiet.yo
Pohjois-Pohjanmaan amkolaiset tempaisivat -joulu syntyy yhdessä tekemällä!
Tuula Isoviita
Pohjois-Pohjanmaan Amkon sihteeri
Kohti kestävää keittiötä
Marjut Huhtala
Toiminnanjohtaja
Hyrylän yläaste sai Kouluruokadiplomin
Virpi Kulomaa
Projektipäällikkö
Allergiat vähentyneet selvästi
Marjut Huhtala
Toiminnanjohtaja
Hungry birdsit lensivät Cygnaeuksen koulun ruokasaliin
Virpi Kulomaa
Projektipäällikkö
Rakastettavat ruokailijat
Marjut Huhtala
Toiminnanjohtaja
Nyt Kouluruokadiplomin hakuun!
Virpi Kulomaa
Projektipäällikkö
Katse lapsen lautaselle
Marjut Huhtala
Toiminnanjohtaja
HYGIEENISET TYÖSKENTELYTAVAT- LAADUKAS RUOKA!
Marjut Huhtala
Toiminnanjohtaja
Kestävää kehitystä ja kiertotaloutta
Marjut Huhtala
Toiminnanjohtaja

Sanasoppaa -blogi

Sanasoppaa- blogissa kirjoitamme ravitsemisalan hyvistä käytännöistä  ja otamme kantaa  ajankohtaisiin  (ruoka)ilmiöihin.  Blogin kirjoittamisesta vastaavat Ammattikeittiöosaajien toimihenkilöt sekä vieraskirjoittajat ravitsemisalan laajasta kentästä.

— 19.6.2017

Nyt ravitsemussitoumuksia tekemään!

Tampereen Timjami Luomuravintola teki ensimmäisten joukossa uuden konseptin mukaisia ravitsemussitoumuksia

— 4.4.2017

Ruokapalvelu ei ole tukipalvelu vaan tärkeä osa kuntien hyvinvointiosaamista

Julkisen ruokapalvelun arvostusta ja tähän sektoriin kohdistuvaa imagomarkkinointia tarvitaan lisää.

— 22.2.2017

Ruokatrendit vaihtuvat mutta syödä pitää jokaisen

Nyt on muodissa vihreys ja puhtaus-ruuassakin! Ruuan täytyy olla puhdasta ja tuoretta, sopivalla tavalla täyttävää mutta samalla kevyttä..

— 15.12.2016

Pohdintoja urapoluista

Ammattikeittiöala työllistää hyvin ja urapolusta voi rakentaa itselleen sopivan..

— 27.9.2016

Lisättyä sokeria kannattaa välttää

Sokeri kannattaa syödä ’piilosokerina’ ruoissa ja välttää juotua sokeria

— 23.9.2016

Liikahdellaan

syksy on ihmisen parasta aikaa aloittaa kuntoilu

— 22.6.2016

Ruokapalveluorganisaatiot kansainvälistyvät – monikulttuurisia tekijöitä tarvitaan!

tulevaisuudessakin työllistytään aloille, joissa palvellaan asiakkaita ..

— 15.4.2016

Palvelupolku opiskelijaravintolassa

Jo ravintolasalin ovella syntyy ensivaikutelma. Se vaikuttaa käsitykseen ravintolan ilmapiiristä ja rakentaa ravintolan imagoa, opiskelijat toteavat...

— 11.2.2016

Kiertotalous ammattikeittiössä

Tampereen steinerkoulun emäntä ja Pirkanmaan Amkon puheenjohtaja Merja Jokiniemi kuvailee kiertotaloutta ammattikeittiöiden perspektiivistä

— 7.1.2016

MMM haluaa selvittää kotimaisen ruoan käyttöastetta kuntaruokailussa

Maa- ja metsätalousministeriö selvittää parhaillaan julkisten ruokapalveluiden tarjoaman ruoan kotimaisuusastetta.