Aluetilaisuudet

Pääkaupunkiseutu   Uusimaa   Kanta-Häme   Pohjois-Karjala
Keski-Suomi   Kymenlaakso   Savo-Pohjois-Karjala   Päijät-Häme   Etelä-Karjala
Pohjois-Pohjanmaa   Satakunta   Lappi   Pohjanmaa   Pirkanmaa
Varsinais-Suomi


PÄÄKAUPUNKISEUTU

Puheenjohtaja: Tarja Kinnunen
Sähköposti: tarja.t.kinnunen@espoocatering.fi , p.+358468773741

Vierailu Metokselle Keravalle
14.5.2019, klo 17.00

Pääkaupunkiseudun AMKOn toukokuun kuukausitapaaminen on Metoksella Keravalla, tervetuloa kuuntelemaan ajankohtaista ammattikeittiöiden laitteista, ilmoittautuminen 9.5.klo 15.00 mennessä: https://amkopks1.nettilomake.fi/success/7508

Ajankohta: Tiistai 14.5. klo 17.00
Paikka: Metos Center, Ahjonkaarre, 04220 Kerava

17.00 Kahvit

17.15 Tervetuloa Metokselle, Juha Björklund

17.30 Metos palvelut ja ajankohtaista ammattikeittiöistä, Janne Tirkkonen

18.15 Tutustuminen Metoksen laitenäyttelyyn ja uudistettuun henkilöstöravintolaan

19.00  Iltapala ja vapaata keskustelua

20.00  Tilaisuus päättyy

Yritysvierailu Vantaan Energian jätteenkäsittelylaitokseen
27.8.2019 klo 17.00 (Pitkäsuontie 10 ).

Itä-Vantaalla sijaitseva voimalaitos on maailman huippuluokkaa, laitos polttaa käyttökelvotonta roskaa energiaksi. Voimalaan tutustumisen lisäksi Roskapoliisi Heini Manninen luennoi ajankohtaista tietoa kierrätyksestä.

Ilmoittautumisen yhteydessä ohjeet yhteiskuljetuksesta, seuraa sähköpostissa ja facebookissa tulevaa infoa.

*** Seuraa Facebook -sivujamme, näitä sivuja  ja sähköpostiasi!
https://fi-fi.facebook.com/amkopks/


UUSIMAA

Puheenjohtaja: Armi Liljeroos-Räsänen,
sp:armi.liljeroos-rasanen@outlook.com  

Asiakasviestintää livenä ja somessa
Ke 15.5.2019 klo 18.00
Krapihovi Tuusula, Rantatie 2, 04310 Tuusula
Aluksi Krapihovin esittelykierros: asiakkuuspäällikkö Marja Falenius.
Someviestintä: Päivi Tiainen, myyntipalvelu Päivi Tiainen.
Ilmoittautuminen Mairelle 8.5 mennessä: maire.lindholm@gmail.com

Satokausi-perinne kasviksista trendiherkkuihin
Ti 20.8.2019 klo 18.00
Knehtilän luomutila, Hyvinkää
Luennoitsijajana Ruoka-ja viinilehden toimittaja Christina Aaltio.

Maatilapuoti on avoinna illan aikana.
Ilta on avoin mahdollisille jäsenyydestä kiinnostunelle,
osallistumalla pääset tutustumaan toimintaamme!
Laitamme jäsenille sähköpostia aiheesta elokuussa.

Ilmoittautumiset 12.8 mennessä:
tuija.tyni@nurmijarvi.fi

Ruokamatka tulevaisuuteen
Ti 5.11.2019 klo 18.00
Citymarket Järvenpää
Ravintola Sesonki
Syyskokous


KANTA-HÄME

Puheenjohtaja: Maria Pakarainen
Puhelin: 040 703 4503
Sähköposti: maria.pakarainen@gmail.com

Vinkkejä pirteän salaattipöydän rakentamiseen
Ti 17.9.2019 klo 18.00
Kanta-Hämeen keskussairaalan henkilöstöravintola, Palmia Oy, Hämeenlinna

Tutustumme Apetit-tuotteisiin ja niiden käyttöön sekä saamme runsaan salaatti-iltapalan. Luennoitsijana kasvisruokamestari Teemu Hursti, Apetit Oy.

Ilmoittautumiset 5.9. mennessä tuula.vihersaari@khshp.fi tai 050 5728911

Ruokatrendejä maailmalta
Ti 29.10.2019 klo 18.00
Lantmännen Unibaken koekeittiö, Salmisaarenranta, HelsinkiLuennoitsijana asiakasmarkkinointipäällikkö Kaisa Kivistö, Lantmännen Unibake.
Illassa mukana myös Arla Foods.

Yhteiskuljetus bussilla. Lähtö klo 16.30 Wetterhoffilta. Riihimäen rampilta Ullan Pakaria vastapäätä pääsee myös kyytiin. Paluumatka alkaa noin klo 20.30. Matkalla pidetään syyskokous.

Ilmoittautumiset 21.10. mennessä heli.tuominen@hotmail.com tai klo 16 jälk. puh. 044 3284897

Palvelumuotoilu
Ma 18.11.2019 klo 18.00
Ammattiopisto Tavastia, Kahvila-ravintola Punaportti, Hattelmalantie 25, Hämeenlinna. 

Luennoitsijana koulutuspäällikkö Merja Kytöaho, Ammattiopisto Tavastia, ravintola-catering-elintarvikeala.Ilmoittatumiset ti 12.11 mennessä:merja.kytoaho@pp.inet fi tai tekstiviestillä p.040 7083090


POHJOIS-KARJALA

Pohjois-Karjalan alue on yhdistynyt Savon alueyhdistykseen 1.1.2017 alkaen!


KESKI-SUOMI

Puheenjohtaja: Merja Salo
Puhelin:
Sähköposti:merja.salo@jkl.fi 

Vuoropuhelua työpaikan ja koulun välillä
Ti 27.8. klo 18.00
Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Auditorio
Piilolantie 17, 44100 ÄÄNEKOSKI

Paneelikeskustelua. Esillä uusi alan opetussuunnitelma.
Ammattikeittiöosaajien toiminnan esittelyä. Jäsenet voivat ottaa tilaisuuteen mukaan työkavereita tutustumaan toimintaan.

Iltapalan tarjoaa Findus ja Lantmännen. Arpajaiset 2 €/arpa.
Ilmoittautuminen viimeistään 20.8. sähköpostilla osoitteeseen seijashakala@hotmail.com

Aiheena Konmaritus
Lokakuussa 2019
Kokoontuminen Ravintola Saumassa
Vapaudenkatu 57, 40100 JYVÄSKYLÄ

Tutustuminen Hiisi olutpanimoon
Marrskuussa 2019
Puulaakintie 8,40320 JYVÄSKYLÄ

Syksyn tapahtumista tarkemmat tiedot myöhemmin. Seuraa tapahtumapäivityksiä Amkon nettisivuilta.

HUOM! Huolehdithan, että olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi, jotta saat
ajankohtaiset ilmoitukset tietoosi. Jos et ole saanut sähköpostia Keski-Suomen Amkon tapahtumista, ilmoita osoitteesi Seijalle: seijashakala@hotmail.com


KYMENLAAKSO

Puheenjohtaja: Tiina Vilko
tiina.vilko@edukouvola.fi

Tiistai 3.9.2019 klo 17.30 
Työhyvinvointi, liikunta/ saunominen

Tykkimäen sauna                                    
Kouluttajana ohjaaja: Eija Lehtinen        
Aluksi ulkoilemme ohjatusti Eijan johdolla, jonka jälkeen mahdollisuus saunoa ja uida. Illan päätteeksi ruokailemme, jonka yhdistys tarjoaa. Ilmoittautuminen 27.8.2019 tiina.vilko@edukouvola.fi

Torstai 10.10.2019 klo 17.30 alkaen
Asiakasviestintä ja tunnetaidot    
Ravintola Vausti , Kotkan konserttitalo , Keskuskatu33, Kotka                    
Kouluttaja: Heikki Hytönen, Palvelujohtaja
Tilaisuuden alussa on syyskokous

Ilmoittautuminen viimeistään 3.10.2019 tiina.myohanen@hotmail.fi 

Keskiviikko 13.11.2019 klo 17.30 alkaen                 
Porukkatalo Kouvola, kokoushuone Toivo, Savonkatu 23, Kouvola

Uudet ohjelmat ja käytänteet ruokatilauksissa, 

Kouluttaja:  Digia Oy Kimmo Snellmann

Tarjolla pientä iltapalaa

Ilmoittautuminen viimeistään 6.11.2019 eija.lehtinen@kouvola.fi

Tapahtumatiedot päivittyvät näille sivuille!
Ammattikeittiöosaajat Kymenlaakso nyt myös Facebookissa


SAVO-POHJOIS-KARJALA

Puheenjohtaja:Sari Väänänen, sari.vaananen@sakky.fi
Puhelin: +358 44 785 4025

Syyskuussa
Vierailu Heinon tukkuun


9.10.2019 klo 17.00
Kahvi-Barista-koulutus, Savon ammattiopisto, Sammakkolammentie 2, Kuopio
Hyvän kahvin salat, kouluttajana Lasse Vidman, Meira Oy
Ilmoittautumiset: anu.arolaakso@sakky.fi 

21.11.2019 klo 18.00
Pikkujoulut uudessa saunamaailmassa Saanassa
Ilmoittautumiset: liisa.rantanen@valmennustalo.fi
Lisätietoja: sari.vaananen@sakky.fi p. 044 785 4025


HUOM! Olethan saanut alueesi sähköpostia?
Jos et, niin päivitäthän osoitetietosi Sarille:sari.vaananen@sakky.fi,  niin saat infoa tapahtumista.


PÄIJÄT-HÄME

Puheenjohtaja: Merja Lempinen
Puhelin: 050 543 2362, 044 711 9537 (t)
Sähköposti: lempinenmerja@gmail.com


ETELÄ-KARJALA

Puheenjohtaja: Miia Rauhamäki
Puhelin: p.0407308843

Ajankohtaista ruokamaailmasta/ avoimet ovet
7.5.klo 17.00 alkaen
Päivärannantie 7, 55910 Imatra
 
Tervetuloa tutustumaan Imatran seurakunnan leirikeskus Päivärannassa ajankohtaisiin
ruokateemoihin. Tilaisuus on maksuton.Mahdollisuus käydä rantasaunassa klo 17-18 klo 18.00 alkaen. Atrian ja Valion edustajat
maistattavat tuotteitaan. Ruokatarjoiluja varten ennakkoilmoittautuminen. Ilmoitathan samalla,
jos haluat saunoa.

Ilmoittautumiset 29.4 mennessä: kirsi.kaljunen@evl.fi

Tulossa syksyllä 2019:

Yritysvierailu Kaskein Marja, Lappeenranta.
Syyskuussa.
Tarkempi ajankohta selviää myöhemmin.

Ammattikeittiöosaajien 50-vuotis-juhlatapahtuma
La 12.10.2019 klo 15.00
Ravintola Kippurasarvessa Lemillä. Tarjolla perinteinen säräateria (särä,rieska,voi, maikia soppa, kotikalja ja vesi) sekä kakkukahvit. Esillä yhdistyksen 50-vuotisen taipaleen varralta mm.valokuvia yms. Hinta tarkentuu myöhemmin ja määräytyy osallistujamäärän mukaan.

Jousiammuntaa ja syyskokous
14.11.2019
Hinta 10 eur/osallistuja.


POHJOIS-POHJANMAA

Puheenjohtaja: Mira Raappana,
puh.040 191 0930
mira.raappana@ouluntuotantokeittio.fi

Kevätrekti Kajaaniin18.5.2019

Teemme lauantaina 18.5.2019 kevätretken Kajaaniin.Kajaanissa meille on järjestettyä ohjelmaa klo 8.30-16. Päivän aikana tutustumme mm. Kajaanissa Lehtikankaan tuotantokeittiö Lounatuulen toimintaan, Kainuun Prikaatin varuskuntaravintolan toimintaan, Jamix-tuotannonohjausjärjestelmään, Metoksen HotFill-konseptiin ja Feelian konseptiin. Tapaamiseen osallistuu myös Savo-Pohjois-Karjalan ja Lapin alueyhdistysten jäseniä. Lisäksi tapahtumassa mukana myös Jamix, Feelia, Metos ja Pielispakari. Lisätietoja päivän ohjelmasta saa alueen puheenjohtajalta.

Sitovat ilmoittautumiset pyydetään to 11.4.2019 mennessä alueen puheenjohtajalle sähköpostitse osoitteeseen mira.raappana@looki.fi. Tarkoituksena on järjestää omakustanteisia kimppakyytejä halukkaiden kesken.

Tutustuminen ilmaperunan tuotantoon yhdessä Pohjois-Pohjanmaan Keittiömestarien kanssa
Torstai 22.8.2019 klo 14 alkaen            
Pohjois-Pohjanmaan Keittiömestarit kutsuvat Ammattikeittiöosaajia mukaan tutustumaan Tyrnävälle ilmaperunan tuotantoon Suomen siemenperunakeskukseen 22.8.2019 (Leppiojantie 31, 91800 Tyrnävä) kierrokset alkavat klo 14 ja 15. Ilmaperunoihin tutustumisen jälkeen siirrytään maistelemaan kuulua Herkkuperunakeittoa Ravintola Pömilään (Meijerikatu 2, 91800 Tyrnävä) 5 euron hintaan, annokseen kuuluu myös kahvi ja pulla.                                                                                      
Vierailu Kasvishoviin / Palvelutukku Pohjoiseen

Tiistai 10.9.2019 klo 17
Merilinja 6, 90400 Oulu
Illan teemana pirteä salaattipöytä
                                

Lokakuu: Aluetapaamisen päivämäärä ja teema tarkentuvat kevään/ alkusyksyn aikana

                              
Ajankohtaiset ruokatrendit, pinnalla nyt
Tiistai 5.11.2019 klo 17.00
Nuorten pajakeskus Tykistökatu 13, rakennus H5, 90130 Oulu
Illan teemaan meitä johdattelee Läntmannen Unibake Merja Pakkanen / Arla Jonna Hauvala
            
Joulumieltä-ilta/ Ammattikeittiöosaajat 50 vuotta

Perjantai 13.12.2019
Illan ohjelma ja aikataulu tarkentuu alkusyksyn aikana

Lisätietoja tapahtumista lähetämme sähköpostitse sekä julkaisemme Pohjois-Pohjanmaan Ammattikeittiöosaajien Facebook-sivuilla. Ilmoitathan ajantasaisen sähköpostiosoitteen puheenjohtajalle, jotta saat ajantasaiset tiedotteet sähköpostiisi.


SATAKUNTA

Puheenjohtaja: Anna-Liisa Kartano, anna-liisa.kartano@winnowa.fi

16.5.2019 klo 18.00
Kesäinen retki herkkujuustolaan

Tervetuloa keväiselle retkelle Herkkujuustolaan 16.5.2019 klo 18.00.Juustotuvan emäntä Emmi Pirttilahti esittelee yritystä. Yhdistys kustantaa yritysesittelyn. Meille on varattu 8,00 €:lla suolainen kahvileipä ja kahvi, joka on omakustanteinen.

Retki toteutuu, jos lähtijöitä on 15

Ilmoittautumiset 10.5.2019 mennessä Kaija Lahtinen 040 756 2843 tai kaija.lahtinen@kokemaki.fi.


Juustolan osoite:Kurvosentie 3,38420 SASTAMALA
Häijään liikenneympyrä, Tampere-Pori-valtatien varrella

www.herkkujuustola.fi


LAPPI

Puheenjohtaja: Eija Räikkä
Puhelin: 040 540 2548
Sähköposti: eija.raikka@lappia.fi 

Kevätretki Kajaaniin

la 18.5. Tutustumme yhdessä Pohjois-Pohjanmaan amkolaisten kanssa
Mamsellin tuotantokeittiöön, jossa on käytössä hotfill-pakkausmenetelmä.
Tiedot tarkentuvat myöhemmin.

Tulossa syksyllä 2019:

Syyskuun alku

Laavuilta teemalla "Pääkopan Konmaritus".

Lokakuu
Ruokamatka tulevaisuuteen. Anssi Kaikkonen Metokselta esittelee ammattikeittiöiden tulevaisuudennäkymiä. Syyskokous.

Marraskuu 
"Tulee se joulu meillekin". Sisältö vielä avoin.

POHJANMAA

Puheenjohtaja: Minna Luomanen
Sähköposti: minna.luomanen@sedu.fi

Vinkkejä pirteän salaattipöydän rakentamiseen
Vko 36 (tarkempi ajankohta ja paikka ilmoitetaan myöhemmin)
Koulutusilta yhteistyössä Arla Oy:n, Valmis Oy:n ja Rikainen Oy:n kanssa

Ajankohtaisia asioita ravitsemuksesta
Vko 40
( tarkempi ajankohta tarkentuu myöhemmin)
Kouluttajana laillistettu ravitsemusterapeutti Riikka Suorajärvi-Bron.

Pikkujoulu
Marraskuussa
Teema ja aikataulu tarkentuvat syyskaudella.


PIRKANMAA

Puheenjohtaja: Sirpa Autero
Puhelin: 040 767 3210
Sähköposti: sirpa.autero@gmail.com 

Tutustuminen  ammatti-ja aikuisopisto Ahlmanin  toimintaan
Ke 15.5.2019 klo 17.00
Hallilantie 24, 33820 Tampere
www.ahlman.fi
Oppilaitoksen, ravintolan ja tilapuodin toimintaa esittelee Ravintola Annan
ravintolapäällikkö Leena Pekkanen.
Tilaisuuden alussa päivällinen, herkullisen keittoaterian parissa.
Ahlamin tilapuodista ja kahvilasta löydät vaihtuvan valikoiman oman tilan tuotteita,
oman leipomin lämpimäisiä sekä paikallitsen pientuottajien valikoimaa.

Mukaan mahtuu 25 hlöä.
Ilmoittautumiset 3.5 mennessä:anne.rasanen@viola-koti.fi ( laitatahan ruokavaliosta tiedon)
Tutustumispäivän oppilaitoksessa on opiskelijoiden konsertti klo 18-19.30.
Musiikkilinja esiintyy juhlasalissa. Konserttiin on vapaa pääsy.

Asiakkaina ikäihmiset
To 29.8.2019

Viola-kotiyhdistys ryJuhlatalonkatu 4, 33100 Tampere
”Kohtaamisia terveellisen ruoan äärellä”!

Pyynikin käistyöläispanimo Oy- panimokierros ja tuotemasitelua
Ti 1.10.2019

Kolismaankatu 1, 33300 Tampere
Illan aikana Syysvuosikokous.

Some-markkinointia ja ruokakuvausta
Ti 19.11.2019
Tampereen Ammattikorkeakoulu,
Kuntokatu 3, 33520 Tampere
Yhteistyönä Tamkin opiskelijoiden kanssa.

Tapahtumien aikataulu ja ilmoittaitumiset tarkentuvat myöhemmin.


VARSINAIS-SUOMI

Puheenjohtaja: Virpi Isomäki , p. 040 5138 090
virpi.isomaki@gmail.com

Tutustuminen Flavoria ruokaelämyskeskukseen
Ma 2.9.klo 17.00
Tilaisuus on täynnä, mutta voit kysyä peruutuspaikkoja:
amko.varsinais.suomi@gmail.com tai tekstiviestillä: Mia Mellin p. 050 568 1121

Tulossa myöhemmin syksyllä:
Säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvä tapahtuma, Ammattikeittiöosaajien 50-vuotis-juhlakahvit, Pikkujoulu..

Näistä tarkemmin syksyn jäsensähköposteissa ja syyskuun  lehdessä!