15.10.2014

Onko terveellinen, turvallinen ja kestävä lautasmalli mahdollista joukkoruokailussa?

THL:n joukkoruokailun seurannan ja kehittämisen johtoryhmän järjestämässä lokakuisessa seminaarissa pureuduttiin julkisen ruokapalvelun rooliin terveellisten ja kestävästi toteutettujen aterioiden tuottajana ja ravitsemussuositusten soveltajina. Suuri osa suomalaisista nauttii kodin ulkopuolella tuotetun aterian lähes päivittäin. Siksi ei ole yhdentekevää millaisia aterioiden ravintosisällöt ovat ja mitä ympäristövaikutuksia niiden valmistamisesta, syömisestä ja koko tuotantoketjusta koituu.

Lue lisää  seminaaripäivän pohdinnoista  Sanasoppaa- blogista:
http://www.amko.fi/blogi/terveys-turvallisuus-ja-kestavyys-samalla-lautasella/

Osa seminaarin esitysaineistoista on vapaasti luettavissa SlideSharesta: http://www.slideshare.net/THLfi/tag/ruokapalvelut-seminaari-2014.