5.11.2014

Kuntaruokailun asiantuntijat ry sulautuu Ammattikeittiöosaajiin

Kuntaruokailun asiantuntijat ry lopettaa oman yhdistystoimintansa ja sulautuu osaksi Ammattikeittiöosaajat ry:tä vuoden 2014 loppuun mennessä. ” Kun kaksi ravitsemisalaa edistävää järjestöä kokoaa voimansa, saamme paljon enemmän aikaan”, toteavat  Ammattikeittiöosaajat ry:n ja Kra ry:n puheenjohtajat Toini Linnanmäki ja Tuulia Pelli.

  
Kuvassa vasemmalta oikealle: Toini Linnanmäki ja Tuulia Pelli

Ammattikeittiöosaajien jäsenkunta koostuu valtaosin julkisen sektorin ruokapalvelutehtävissä toimivista.  Niinpä jo tähän mennessä Ammattikeittiöosaajat ry on kohottanut kunnallisten ruokapalvelujen arvostusta ja järjestänyt täydennyskoulutusta myös  kuntaruokailua edustavalle kohderyhmälle. Jatkossakin järjestö huomioi julkisten ruokapalveluiden tuottamiseen liittyvät erityispiirteet nimeämällä yhdistyksen johtokuntaan kuntaruokailua edustavat henkilöt.


 ” On luontevaa, että kokoamme joukkomme ja toimimme jatkossa yhtenäisenä ravitsemistoimijoiden foorumina.  Kra ry:stä Ammattikeittiöosaajiin liittyvät jäsenet toivotamme lämpimästi tervetulleiksi elinvoimaiseen järjestöömme ”,  kannustaa toiminnanjohtaja  Marjut Huhtala.

Yhdistymisestä koituu monia synergiaetuja: ” Yhteistyökumppaneidemme kannalta on mielekästä, kun koulutus-ja verkostoitumistilaisuuksissamme tavoittaa nyt kerralla  kattavamman joukon ravitsemisalan toimijoita”, Linnanmäki iloitsee.

***
Ammattikeittiöosaajat ry  on ravitsemisalan valtakunnallinen täydennyskoulutus-ja yhteistyöjärjestö. Jäseniä ravitsemisalan eri sektoreilta järjestössä on n. 1500 ja yritysjäseniä kolmisen kymmentä.

Yhdistys tuottaa vuosittain täydennyskoulutusseminaareja ja  paikallisyhdistykset alueellisia tapahtumia ja tapaamisia.

Ammattikeittiöosaajat ry  kohottaa  ruoan ja sen tekijöiden arvostusta hanketoiminnan ja positiivisen imagoviestinnän keinoin. Yhdistys julkaisee neljä kertaa vuodessa ilmestyvää  jäsenlehteä AmmatikeittiöOsaajaa.


Kuvassa vasemmalta oikealle  Ammattikeittiöosaajat ry:n projektipäällikkö Virpi Kulomaa ja
toiminnanjohtaja Marjut Huhtala.

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja, Marjut Huhtala
marjut.huhtala@amko.fi, p.050 341 3957