5.9.2014

Kenestä vuoden 2014 Ammattikeittiöosaaja?

Juhlavuoden kunniaksi Ammattikeittiöosaajat ry haluaa palkita ravitsemisalalla menestyksekkäästi, esimerkillisesti ja kestävällä tavalla toimineen ruokapalvelualan aktiivin.

Kuka olisi sinun ehdotuksesi?

Tunnustuksen saajat kriteerit:

Kriteerit ( pdf)

Tunnustuksen saaja on vaikuttanut myönteisesti ravitsemisalan imagoon omassa työympäristössään ja -verkostoissaan.
Hän suhtautuu työtehtäviinsä omistautuneesti ja päivittää omaa ammattiosaamistaan säännöllisesti.

Tunnustuksen saaja huomioi omassa työssään ja työyhteisössään kestävän kehityksen toimintaperiaatteet.

Hän käyttäytyy kannustavasti kollegoitaan ja sidosryhmiään kohtaan ja vaikuttaa omalla esimerkillään myönteisesti ravitsemisalaa opiskelevien nuorten käsitykseen ammattikeittiöalasta.

Tunnustuksen saaja voi toimia joko käytännön tehtävissä, asiantuntijana tai esimies- ja opetustehtävissä.

Titteli myönnetään Ammattikeittiöosaajat ry:n jäsenelle.

Lähetä oma ehdotuksesi kannustuspalkinnon saajaksi perusteluineen osoitteeseen:

info@amko.fi

Kirjoita viestin otsikoksi Ammattikeittiöosaaja 2014.

Valinta julkistetaan Ammattikeittiöosaajat ry:n 45-vuotisjuhlaseminaarissa marraskuussa 12.11.2014. Valinnan tekee Ammattikeittiöosaajat ry:n johtokunta jäsenistöltä saatujen ehdotusten perusteella.