11.9.2015

Kiinnostaisivatko kuvaukset?

Etsimme kuvauspaikkaa perehdytysaineiston videointia varten

Arvostusta ammattikeittiöille-hankkeessa videoidaan ravitsemisalan perehdytys-ja esittelymateriaalia 2016 aikana. Tuottevan materiaalin kohderyhminä ovat ravitsemisalalle hakeutuvat sekä alasta selkokielistä esittelymateriaalia tarvitsevat. Materiaalia voidaan myös hyödyntää työpaikoilla tapahtuvaan nopeaan perehdytykseen. Valmis materiaali on maksutta kaikkien saatavilla ja hyödynnettävissä.

Etsimme nyt kuvauspaikkaa!
Olisiko sinun toimipisteesi kiinnostunut toimimaan videoitavana ammattikeittiönä?

Etsimässämme kuvauskohteessa on suuri tai keskisuuri valmistuskeittiö
Henkilöstö toimii monipuolisissa ruokapalvelutehtävissä (perehdytysaineistossa esitellään lyhyesti ravitsemisalan ammatteja, joten ainakin kokki, ruokapalvelutyöntekijä ja asiakaspalvelussa työskentelevä/ tarjoilija olisi hyvä videointia varten toimipisteestänne löytyä).

Videolla kuvataan seuraavia keittiötyön osateemoja
Hygieeniset ja turvalliset työskentelytavat, keittiötyön ergonomia, ammattikeittiötyö ja sen keskeiset prosessit yleisesti kuvattuna, asiakaspalvelu

Ehdota toimipaikkaasi kuvauskohteeksi TÄSTÄ LINKISTÄ. 

Kuvauspaikka valitaan syksyn 2015 aikana ja videoiden kuvaaminen tapahtuu keväällä 2016 erikseen sovittavana aikana. Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoin 15.12.2015 mennessä. Huom! Kuvauksesta ei makseta kuvauspalkkiota.


Perehdytysaineiston toteutuksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Ammattikeittiöosaajat ry.

Hanketta rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö. Yhteistyössä ovat mukana Valio Oy, Heinon Tukku, Electrolux Professionals, Ateria Suomi ja Unilever Food Solutions.

Lisätiedot
Toiminnanjohtaja Marjut Huhtala,
marjut.huhtala@amko.fi, 050 341 3957
Projektipäällikkö Virpi Kulomaa,
virpi.kulomaa@amko.fi, 050 339 6844

Kuvataan yhdessä ammattikeittiöala vetovoimaisena tulevaisuuden alana!