8.11.2012

Ensimmäiset kasvisruokakokit valmistuivat Edupolista

Kasvisruokailun asiantuntija, kouluttaja Margit Kojo toteutti yhteistyössä Edupolin kanssa ensimmäisen ruokapalvelun ammattilaisille suunnatun kasvisruokakokkikoulutuksen (25.1.2012 – 3.10.2012).

Kuvassa onnelliset kasvisruokakokit opettajineen

kasvisruokakokit_pieni.JPG

"Kasvikunnan raaka-aineiden tuntemus ja niiden yhdistäminen sekä prosessointien hallinta ovat täysipainoisen kasvisruoan valmistuksen perusta, jotta saadaan hyvänmakuista ja kunnon suutuntumaa antavaa sekä ravintosisällöltään korkealaatuista kasvisruokaa", Kojo kertoo.

Ruokapalveluissa uudistumisen ja vaihtoehtojen tarve on suuri ja siksi Margit Kojon ja Edupolin yhteistyön innovaationa tuotettiin ammatillinen täydennyskoulutus täysipainoisesta kasvisruoan valmistamisesta.

Seuraava kurssi on tulossa jo tammikuussa 2013. Kts. tiedot tästä ESITTEESTÄ