12.1.2015

Uutiskirje 1/2015

Menestyksellistä Uutta Vuotta ammattikeittiöosaajat!

Kevätseminaarimme ohjelma on juuri julkaistu ja ilmoittautuminen käynnistynyt!
22.-23.4.2015 Hämeenlinnassa järjestettävä seminaari  tarjoaa ajankohtaista täydennyskoulutusta ravitsemisalan esimiehille, opettajille  ja ammattilaisille.

Teemoina mm.

• ruokapalvelujen hankinta- tavoitteena aito kumppanuus

• aivokunto ( ravinnon, liikunnan ja unen merkitys aivojen toimintakyvylle)

• ruokalistan brändääminen (aiheeseen johdattelee keittiömestari Heikki Ahopelto)

• asiakaspalvelu nykyaikaisia viestintäkeinoja hyödyntäen

kts. tästä koulutuspäivien Ohjelma ja  Ilmoittaudu 

***
Arvostusta ammattikeittiöille-hanke sai jatkoa!

Ammattikeittiöosaajat ry:n koordinoima hanke " Arvostusta ammattikeittiöille" jatkuu nyt kuudetta vuotta maa-ja metsätalousministeriön myöntämällä  Ruokaketju-hankeavustuksella ja yrityskumppaneiden tuella. Kampanjoimme edelleen suomalaisen kouluruokailun puolesta pitämällä yllä Kouluruokadiplomi-käytäntöä. Alkaneena vuonna aloitamme työn diplomimallin räätälöimiseksi myös päiväkotiruokailuun soveltuvaksi. Tästä ja muista  hankkeeseemme liittyvistä toimenpiteistä tiedotamme teitä jäseniä muun muassa uutiskirjein ja jäsenlehdessämme.

Onnittelut Kouluruokadiplomin vuonna 2013-2014  ansainneille kouluille.
Muistattehan, että diplomi on edelleen koulujen haettavissa. Tarkemmat ohjeet löytyvät diplomisivuilta:

http://kouluruokadiplomi.fi/

Amkon jäsenkunta on nyt entistä kattavampi

Kra ry sulautui  Amkoon viime vuoden lopussa ja jäsenkuntamme vahvistui mukavalla joukolla kuntien ruokapalveluesimiehiä ja -johtajia. Toivomme tämän näkyvän yhdistyksemme jäsentapahtumissa entistä  runsaampana osallistumisasktiivisuutena.

Tervetuloa tilaisuuksiimme niin uudet kuin " vanhatkin" jäsenet!

Muistattehan myös alueelliset tapahtumaillat.  Osallistu ja houkuttele kollegasikin mukaan!

Valoisaa kevättä - nähdään tapahtumissa!