9.1.2014

Ammattikeittiöosaajat ry:n uutiskirje 1/2014

Onnellista Uutta Vuotta ammattikeittiöosaajat!

 

Toivottavasti koet järjestömme omaksesi myös alkaneena vuonna.

Muistathan varmistaa  jo nyt osallistumisesi kevään Ammattilaisseminaariin  9.-10.4.2014 Helsingissä. Tarjolla edullista ja ajankohtaista  täydennyskoulutusta ravitsemisalan esimiehille, opettajille  ja ammattilaisille. Myös ei-jäsenet voivat osallistua. Tällä kertaa kutsumme mukaan myös Kuntaruokailun asiantuntijat ry:n jäsenet!

Teemoina: uudet suomalaiset ravitsemussuositukset, onnistunut asiakaspalvelu, asiakaspalvelun myytit ja todellisuus, tulevaisuuden ruokaskenaariot,  työyhteisöjen muutostilanteet

Päivien ohjelmasivut:
http://www.amko.fi/koulutuspaivat/

***

Muutoksia Kouluruokadiplomin hakemisessa

Vielä kerran Onnittelut Kouluruokadiplomin vuonna 2013 ansainneille kouluille!
Diplomihankkeemme jatkuu tänäkin vuonna, mutta nyt ilman maa-ja metsätalousministeriön valtionavustusta.

Jatkossa diplomin  toimittamisesta peritään muodollinen, diplomin toimittamisen ja painatuksen välittömiä kustannuksia sekä  diplomikäytännön  ylläpitoa kattava toimitusmaksu.  Hinta vahvistetaan uusille diplomin saajille tammikuun  2014 loppuun mennessä. Arviolta diplomin toimitusmaksuksi per koulu muodostuu 55-60 euroa. Diplomi on voimassa 3 vuotta, jonka jälkeen se on uusittava ( uusintamaksu on myös muodollinen).

***

Jäsenlehden ilme  uudistuu 

AmmattikeittiöOsaaja-jäsenlehtemme saa tänä vuonna entistä raikkaamman ulkoasun jo heti ensimmäisestä, helmikuun numerosta alkaen. Jos haluat olla mukana vaikuttamassa lehden juttusisältöihin , ota rohkeasti yhteyttä toiminnanjohtajaan! 

Otamme mieluusti vastaan juttuideoita ja jopa valmiita tekstejä.

****
Muistahan myös alueelliset tapahtumaillat.  Osallistu ja houkuttele kollegasikin mukaan!

Nähdään tapahtumissa!

t.Marjut Huhtala, toiminnanjohtaja

marjut.huhtala@amko.fi