1.12.2016

AmmattikeittiöOsaaja-lehti 4/2016

Numerossa 4/2016 teemoina: "Sairaalaruoka saa maistua!", Vuoden 2016 Keittiöteko-voittajan Sodankylän kunnan ruokapalveluiden esittely, lounasruokailun edut asiakkaiden kokemustiedon perusteella sekä paljon muuta ajankohtaista asiaa ammattikeittiöille.

Haluisitko vaikuttaa lehden sisältöön?
Kerro palautelomakkeella, millaisia aiheita toivoisit lehdessä käsiteltävän. Voit myös ehdottaa itseäsi tai omaa toimipaikkaasi jutun teon kohteeksi.

Otamme mielellämme juttuvinkkejä vastaan!

Numerosta 4/2016  palautetta antaneiden kesken arvomme yhden osallistumispaikan ensi kevään Ammattilaisseminaariin Turussa 26.-27.4.2016.
Seminaarin ohjelma julkaistaan viimeistään tammikuun alussa.

Linkki  lehden palautesivulle:
http://www.amko.fi/jarjesto/jasenlehti/palaute-jaesenlehdestae/