3.8.2017

Hyvää kesän jatkoa amkolaiset!

Toivottavasti kesäsi on ollut tähän mennessä virkistävä ja voimaannuttava.

Jo nyt kannattaa katsastella syksyn koulutustarjontaa ja ilmoittautua seminaariin Helsingissä 24.10. Päivän teemoina mm. ainutlaatuinen asiakaspalvelu, palveluetiketti monikulttuurisissa toimintaympäristöissä ja ammattiopetuksen koulutusreformi. Karisman voimaa pohdimme näyttelijä Kari Ketosen esityksessä.

Seminaari huipentuu vuoden 2017
Ammattikeittiöosaajan valintaan.
Olethan jo jättänyt oman ehdotuksesi!

Ohjelma

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan- AMKOn seminaari sykähdyttää aina!
HUOM! Yritykset voivat varata näyttelypaikan 18.8 mennessä.

***
Lihan ja kalan alkuperämaan ilmoittaminen kuluttajille

Maa-ja metsätalousministeriön asetusehdotus lihan ja kalan alkuperämään ilmoittamiskäytännöistä on lausuntokierroksella. Jos haluat ottaa kantaa  asetusluonnokseen, välitä oma kommenttisi 16.8 mennessä toiminnanjohtajalle: marjut.huhtala@amko.fi. Tässä linkkiASETUSLUONNOKSEEN.
Teemme kommenttienne pohjalta yhteisen lausunnon.

***

Tarjolla maitopäivän materiaaleja

Kansainvälinen koulumaitopäivää vietetään keskiviikkona 27.9.2017

Maito ja Terveys ry tekee päivän kunniaksi kouluruokaloiden seinille kaksi uutta eläinteemaista julistetta edellisvuosien tapaan.

Julisteiden koko on 59 x 84 cm ja ne on taitettu A4-kokoon. Julisteetpostitetaan tuttuun tapaan alakouluihin automaattisesti. Jos haluat niitä enemmän tai muuhun kuin alakouluun, tilaa syyskuun alusta lähtien netin kautta maitojaterveys.fikohdasta aineiston tilaus: http://www.maitojaterveys.fi/

Kansainvälistä koulumaitopäivää vietetään maailmanlaajuisesti tänä vuonna 18. kertaa. Päivän vieton tarkoituksena on kiinnittää huomiota koulumaidon merkitykseen oppilaiden ravitsemuksessa.

 

***
Potkua perunan käyttöön!

Pure perunaa-hankkeen workshop-tilaisuudessa saat ajankohtaista tietoa perunan hyödyntämisestä ammattikeittiöissä. Maa-ja kotitalousnaisten ja Haaga-Helian Pure peruna-hankkeeseen liittyvä tilaisuus järjestetään 2.10.2017 Helsingissä. Voit seurata tilaisuutta myös videolta. Lisätietoa tästä ESITTEESTÄ.

***
Tapahtumavinkki: Herkkujen Suomi Rautatientorilla 3.-5.8.2017

Kesäinen Lähiruoka-Streetfood -ja Syystober-tapahtuma järjestetään nyt seitsemättä kertaa. Tapahtuma on yksi Suomi 100-juhlavuoden ruokatapahtumista.

***

Ystävä jäseneksi-kampanjassa uusi laadukas lahjatuote

Uuden jäsenen hankkinut saa nyt lahjaksi Pentikin Elegia-froteepyyhkeet (2 kpl) ja pirteän pussukan. Pyyhkeiden mitat:70x140 cm, väri sininen, materiaali puuvilla, pesu 60 asteessa. Uusi jäsen voi liittyä tällä YSTÄVÄ JÄSENEKSI-lomakkeella.