23.5.2017

Amkon uutiskirje 6/2017

Kenestä vuoden 2017 Ammattikeittiöosaaja?

Vuoden Ammattikeittiöosaaja-titteli myönnetään nyt kolmannen kerran. Kuka on sinun ehdotuksesi tämän vuoden tittelin saajaksi?

Tunnustuksen saajan kriteerit:

Tunnustuksen saaja vaikuttaa myönteisesti ravitsemisalan imagoon omassa työympäristössään ja -verkostoissaan.

Hän suhtautuu työtehtäviinsä omistautuneesti ja päivittää omaa ammattiosaamistaan säännöllisesti.

Tunnustuksen saaja huomioi omassa työssään ja työyhteisössään kestävän kehityksen toimintaperiaatteet.

Hän kohtelee kannustavasti kollegoitaan  ja vaikuttaa omalla esimerkillään myönteisesti ravitsemisalaa opiskelevien nuorten käsitykseen ammattikeittiöalasta.

Tunnustuksen saaja voi toimia joko käytännön tehtävissä, asiantuntijana tai esimies- ja opetustehtävissä. Titteli myönnetään Ammattikeittiöosaajat ry:n jäsenelle.

Valinnan tekee Ammattikeittiöosaajat ry:n johtokunta jäsenistöltä saatujen ehdotusten perusteella.

Jätä oma ehdotuksesi perusteluineen tästä linkistä 30.9 mennessä.

***
Muistitteko vastata kyselyyn?

AMKO on mukana hankkeessa, joka liittyy valtioneuvoston rahoittamaan selvitys- ja tutkimustoimintaan ikäihmisten ruokapalveluista. Tavoitteena on saada kattava kuva kotona asuvien ikäihmisten ruokapalvelujen nykytilasta sekä tulevaisuuden kehittämistarpeista ja -kohteista.


Aiheeseen liittyen on meneillään kysely, jonka viimeisiä vastauksia parhaillaan odotellaan. Kyselylinkkiä on lähetetty kunnan kirjaamojen kautta ja suoraan kuntien ruokapalvelupäälliköille ja vastuuhenkilöile. Toivomme, että jokaisesta Suomen kunnasta vastattaisiin kyselyyn! Vastausaikaa on 24.5 saakka. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja tuloksista tiedotetaan Amkon seminaarissa 24.10.2017 Helsingissä.

 

***
Ystävä jäseneksi- liina lahjaksi!

Nyt kannattaa hankkia uusia jäseniä Amkoon! Uuden jäsenen hankkinut palkitaan kesäisellä Pentikin Lupiini-liinalla. Ensimmäinen erä liinoja postitetaan ensi viikolla. Jos toimit nopeasti, ehdit vielä mukaan ensimmäisen postituserän lahjan saajien joukkoon. 
Lisätiedot kampanjasta ja liittymisestä:
http://www.amko.fi/jarjesto/liity-jaseneksi/