7.8.2018

Amkon uutiskirje 5/2018

Aurinkoista elokuuta amkolaiset!

Toivottavasti kesäsi on ollut virkistävä kuumista keleistä huolimatta. Jo nyt kannattaa katsastella syksyn ohjelmaamme ja ilmoittautua seminaariimme Helsingissä Taitotalolla 23.10.2018.

Päivän teemana ovat mm. tulevaisuuden työpaikat ja työn tekemisen murros, some-rekrytointi ja työyhteisötaidot. Jälleen kerran puhujamme ovat alansa huippuammattilaisia. Seminaaripäivän tauoilla voit tutustua yhteistyökumppaneiden näyttelypisteisiin, nauttia jonottamatta laadukkaasta ruuasta ja tavata kollegoita.


Ohjelma

Ilmoittautuminen

Tule sinäkin mukaan- AMKOn seminaari sykähdyttää aina!

***
Kasvua kouluruuasta- Tulevaisuuden koululounas-suunnittelukilpailu

Kouluruokailun 70-vuotis-juhlavuoden kunniaksi haemme ehdotuksianne Tulevaisuuden koululounaaksi. Suunnittelukilpailuun voivat osallistua niin ruokapalveluammattilaiset kuin ravitsemisalan opiskelijat. Voittaja palkitaan Amkon seminaarissa tuhannen euron kannustusstipendillä. Finalistien testatuista resepteistä laaditaan kooste ammattikeittiöiden käyttöön.

Olettehan jo tutustuneet kilpailuun ja jättäneet oman kilpailuehdotuksenne!

Kilpailulomakkeelle pääset alla olevaa kuvaketta klikkaamalla.
Kilpailuun voi osallistua joko täysin uusilla töillä tai höystämällä jo käytössä olevaa toimivaa reseptiikkaa tulevaisuusvisiolla.
Kilpailutöitä voi
jättää 14.9 saakka.

***

Pyydä kollega Amkoon jäseneksi- saat upean lahjan!

Nyt kannattaa pyytää ystävät ja kollegat mukaan Amkon toimintaan.
Uuden jäsenen hankkinut saa lahjaksi Pentikin upean Hortensia-pöytäliinan tai Cameo-pussilakanasetin.

Tästä pääsette Liittymislomakkeelle.

***

Tarjolla maitopäivän materiaaleja

Kansainvälinen koulumaitopäivää vietetään 26.9.2018

Maito ja Terveys ry tekee päivän kunniaksi kouluravintoloiden seinille kaksi uutta eläinteemaista julistetta edellisvuosien tapaan.

Julisteiden koko on 59 x 84 cm ja ne on taitettu A4-kokoon. Julisteetpostitetaan tuttuun tapaan alakouluihin automaattisesti. Jos haluat niitä enemmän tai muuhun kuin alakouluun, tilaa syyskuun alusta lähtien netin kautta maitojaterveys.fi kohdasta aineiston tilaus.

Julisteiden koko on 29,7 x 63 cm ja ne on taitettu A4-kokoon. Julisteet postitetaan kaikkiin alakouluihin automaattisesti aiempien vuosien tavoin. Niitä voi halutessaan tilata lisää nettisivuiltamme.

Kansainvälistä koulumaitopäivää vietetään maailmanlaajuisesti tänä vuonna 19. kertaa. Päivän vieton tarkoituksena on kiinnittää huomiota koulumaidon merkitykseen oppilaiden ravitsemuksessa.

***
Työniloa ja yhdistysintoa alkavaan syksyyn!