13.4.2016

Amkon uutiskirje 4/2016

Kevään merkkitapahtuma lähestyy- ennätysmäärä osallistujia tulossa Ammattikeittiöosaajien seminaariin Lahden Sibeliustalolle!

Kiitos kaikille teille, jotka olette ilmoittautuneet ensi viikon seminaariin Lahteen 20.-21.4.2016. Tiedossa monipuolinen kattaus ajankohtaisia puheenvuoroja ja yhteistyökumppaneidemme näyttelypisteitä. Odotamme innosta puhkuen tulevia koulutuspäiviä! Jos et ole ilmoittautunut ja haluaisit mukaan, niin vielä on mahdollisuus muutamaan lisäilmoittautumiseen, mikäli ilmoittaudut tämän viikon (vko 15) aikana.

Lisätiedot: Marjut Huhtala p.050 341 3957

Seminaaripäivän 20.4 perään pidetään Amkon virallinen kevätkokous.
Tässä esityslista.

***

Ammattikeittiöiden suunnittelua käsittelevä RT/SIT-ohje lausuntokieroksella

Rakennustietosäätiö RTS pyytää lausuntoa  ammattikeittiöiden suunnittelua käsittelevästä RT/SIT-ohje-ehdotuksesta. Ohje sisältää ammattikeittiöiden suunnitteluun liittyviä perustietoja ja mitoitusohjeita. Ohjeessa ammattikeittiöllä tarkoitetaan kaikkia keittiöitä, joissa työskennellään ammattimaisesti ruokaa valmistaen. Ohje ei käsittele kotikeittiöitä. Ohje on tarkoitettu ensisijaisesti rakennussuunnittelun avuksi, mutta myös hankkeen muille osapuolille kuten tilaajalle, käyttäjälle ja urakoitsijalle. Ohjeita voidaan soveltaa myös ammatillisten oppilaitosten opetuskeittiöiden suunnitteluun.

 

Kokoamme jäsenistöstömme kommenteista yhteisen lausunnon. Voit välittää omat kommenttisi toiminnanjohtajalle 10.5 mennessä:marjut.huhtala@amko.fi

Tässä linkki ohje-ehdotuksen lausuntosivulle:
http://www.rakennustieto.fi/index/ajankohtaista/lausuntopyynnot.html.stx

***

Ilmoita toimipaikkasi ruokahävikin vähentämiseen tähtäävään Ravintolafoorumiin!

Kaikentyyppisille ravitsemispalveluille tarkoitettu, Luke:n koordinoima foorumi aloittaa keväällä 2016. Taustana foorumille on Euroopan komission tavoitteet vähentää ruokahävikkiä ja lisätä kiertotaloutta. Osallistujille tarjotaan mahdollisuus vapaaehtoisuuden ja yrityksen omien tavoitteiden mukaisesti lisätä resurssitehokkuutta, yhteistyötä sekä viestintää. Foorumi toimii alustavan suunnitelman mukaan vuoden ajan kevääseen 2017 ja on osallistujille maksuton.

Katso lisää tästä linkistä:
https://www.lyyti.fi/reg/ravintolafoorumi-kutsu