24.4.2018

Amkon uutiskirje 3/2018

Terveiset Ammattikeittiöosaajien seminaarista Seinäjoelta!

Mahtava joukko osallistujia ja yhteistyökumppaneita kokoontui Amkon kevään seminaariin Seinäjoelle.
Tarjolla oli laaja kattaus ajankohtaisasiaa ja sykähdyttäviä hetkiä huippuesiintyjien parissa.
Signmarkin kasvutarina nosti tunteet pintaan. Sari Havas puolestaan osallisti yleisön vuorovaikutus-harjoituksilla. Seminaarin yhdeksi kohokohdaksi nousi ammattilaispaneeli, jossa vertailtiin eri kuntien tuotantomentelmiä.

KIITOS kaikille osallistujille, puhujille ja seminaarin mahdolliseksi tehneille!
Erityiskiitos Pohjanmaan amkolaisille tärkeästä taustatuesta seminaarin järjestelyissä.

Seminaarin esitysaineistoja ja kuvatunnelmia on katsottavissa Amkon koulutuspäivä-sivulta.


Signmark, Marko Vuoriheimo, kannusti löytämään oman X-tekijänsä.

 
Seminaarin mielenkiintoisessa paneelissa keskusteltiin ammattikeittiön tuotantotavan valinnasta.

***
Kasvua kouluruuasta- ideoi tulevaisuuden koululounas!

Toivomme ehdotuksianne tulevaisuuden koululounaaksi. Kilpailuun voivat osallistua niin ruokapalveluammattilaiset kuin ravitsemisalan opiskelijat. Kehitelkää täysin uusia reseptejä tai muokatkaa jo olemassa olevaa reseptiikkaa tulevaisuusnäkökulmalla höystettynä. Kilpailuaikaa on jatkettu  yleisön pyynnöstä 14.9.2018 asti. Lisätiedot kilpailusta tästä linkistä: Ideoi tulevaisuuden koululounas



***
Sirkkaa sopassa kysely on vielä avoinna!

Sirkkaa sopassa -hankkeessa selvitetään ravitsemisalan ammattilaisten, kuluttajien ja asiakkaiden kokemuksia ja käsityksiä hyönteisten hyväksyttävyydestä. Vastaamalla Sirkkaa sopassa -kyselyyn autat tuottamaan uutta tietoa ravitsemis- ja hyönteisalalle. Kyselyllä pyritään saamaan mahdollisimman kattava kuva ruoka-alan ammattilaisten/esimiesten suhtautumisesta hyönteisruokaan. Vastaaminen on tärkeää, vaikka suhtautuisit kielteisesti hyönteisten käyttöön elintarvikkeena.

Kyselyyn on avoinna 13.5 saakka.

Linkki kyselyyn:  https://link.webropolsurveys.com/S/E409520CC5BE441E