18.2.2016

Ammattikeittiöosaajat ry:n uutiskirje 3/2016

Vastaa kyselyyn kouluruokailun kansainvälistymisestä!

  • Muuttaako monikulttuurisuus työtäsi?

  • Miten erilaiset etniset taustat näkyvät kouluruokailussa?

Kerro oma näkemyksesi kouluruokailun ammattilaisille suunnatussa
lyhyessä kyselyssä.

Vastaamalla viimeistään 9.3. voit voittaa Street Food -keittokirjan.

Tulokset raportoidaan Gastrossa

Kyselyn toteuttaa ruokaan erikoistunut markkinointitoimisto Trust Food. Tuloksista kerrotaan ruokapalvelun kuntapäättäjille suunnatussa Ateriapalvelun viiltävät- seminaarissa Gastrossa 18.3.2016.

Mielipiteesi on tärkeä, tervetuloa vastaamaan!

***
Tulethan mukaan Amkon seminaariin Lahteen 20.-21.4.2016!
- tiedossa kevään monipuolisimmat koulutuspäivät ruokapalveluesimiehille,- asiantuntijoille ja -ammattilaisille

Teemoina: Kansallinen allergiaohjelma- vähenevätkö erityisruokavaliot?, digiajan ammattikeittiö ja monikulttuurisen työyhteisön johtaminen, elintarviketietoasetus, mieleenpainuva asiakaspalvelu, työn mitoitus osana modernin keittiötyön prosessisuunnittelua sekä paljon muuta ajankohtaista tietoa!

Seminaarin tauoilla on mahdollisuus osallistua yhteistyökumppaneidemme näyttelypisteisiin.

kts. tästä koulutuspäivien  Ohjelma ja Ilmoittaudu

***
Ammattikeittiöosaajat mukana Gastrossa

Olemme mukana Gastro´16-messuilla maa-ja metsätalousministeriön Ruokaketju-hankkeiden yhteisosastolla. Esittelemme messupisteellä muun muassa uutta Makuaakkoset-diplomia. Tervetuloa tapaamaan meitä!

Poimi tietoa Gastron seminaarista Ateriapalvelun viiltävät valinnat:

Ensimmäisen messupäivän 16.3 seminaarin teemana on kestävä kehitys, eettisyys, geenimuuntelu ja puhtaus.  17.3. teemana ovat raha ja ruoanvalmistuksen kustannukset. Messujen viimeisen päivän 18.3. seminaari keskittyy ruokakulttuuriin ja ruokakasvatukseen. Case-esimerkkinä Ammattikeittiöosaajien Makuaakkoset-diplomi.

Perjantaina 18.3. Gastro-messuilla järjestetään myös Motivan ja maa- ja metsätalousministeriön seminaari Pohjoismaissa julkisissa ja yksityisen sektorin ammattikeittiöissä kehitetyistä innovatiivisista ratkaisuista ja hyvistä käytännöistä.

Ammattikeittiöiden osaaminen nousee esiin myös keskiviikkona 17.3. järjestettävässä Valtakunnallisessa kouluruokakilpailussa.

Seminaareihin ilmoittaudutaan etukäteen osoitteessa www.gastrohelsinki.fi.
(klikkaa kohta Ohjelma)

***
Ystävä jäseneksi

Pyydä kollegasi mukaan Ammattikeittiöosaajiin!
Uuden jäsenen hankkinut saa lahjaksi Pentikin Kaisla-torkkupeiton ( 130x170 cm)
Värivaihtoehdot:roosa ja sininen
Merkitse jäsenlomakkeen lisätieto-kenttään värivaihtoehto.
Tästä pääsette täyttämään YSTÄVÄ JÄSENEKSI-lomakkeen:

http://www.amko.fi/jarjesto/liity-jaseneksi/ystaevae-jaesenhankintakampanjan-lomake/

***