9.1.2017

Amkon uutiskirje 1/2017

Onnellista Suomi 100-juhlavuotta ammattikeittiöosaajat!
Toivottavasti koet järjestömme omaksesi myös alkaneena vuonna.

amko_kevat_2017_facebook_piennenntty.jpg

Amkon kevätseminaarin ohjelma on julkaistu ja ilmoittautuminen käynnistynyt! 
26.-27.4.2017 Turussa järjestettävä seminaari  tarjoaa ajankohtaista täydennyskoulutusta ravitsemisalan esimiehille, opettajille  ja ammattilaisille. Tiedossa runsas ohjelma ja huikeat puhujat.

Teemoina mm.
Ruokaturvallisuus, aistimisen salat, ruoka ja teknolgia, muutosjohtaminen ja tunneäly.

kts. tästä koulutuspäivien  Ohjelma ja Ilmoittaudu

***
Suomi 100 vuotta- tavoitteena 1000 Kouluruokadiplomia!
 

Juhlavuoden aikana Kouluruokadiplomin ansaitsevat koulut saavat erityislogollisen diplomin.
Nyt jos koskaan kannattaa tarttua diplomihaasteeseen ja kannustaa myös naapurikuntia ja -kouluja diplomin hakuun. Lue toimintaohjeet diplomisivustolta:
http://kouluruokadiplomi.fi/

Haemme projektihenkilöä

Ammattikeittiöosaajat ry  hakee projektihenkilöä aikavälille 7.3-30.6.2017 hankkeeseen, jossa selvitetään ikäihmisten ruokapalveluita Suomessa ja palveluihin liittyviä tulevaisuuden haasteita. Hanketta koordinoi Helsingin yliopisto yhdessä usean hanketoimijan kanssa. Hanke rahoitetaan valtioneuvoston tutkimus-ja selvitys-määrärahoista.

Toivomme projektihenkilöltä elintarviketieteiden maisterin (ETM) tai restonomin ( YAMK) koulutusta. Projekin suorittamisessa on apua ruokapalveluiden toimintakentän tuntemuksesta.
Ravitsemisalaan liittyvät jatkoprojektit ovat Amkossa mahdollisia rahoitusten varmistuttua.

Projektiin liittyvät tiedustelut: toiminnanjohtaja Marjut Huhtala, p.050 341 3957, marjut.huhtala@amko.fi 

Pohjois-Karjalan ja Savon Amko yhdistyivät

Pohjois-Karjalan Amko on lopettanut toimintansa itsenäisenä alueena vuoden vaihtuessa. Pohjois- Karjalan jäsenet siirretään Savon Amkoon. Savon Amkon johtokunta ja puheenjohtaja Tuire Puranen toivottavat siirtyvät jäsenet lämpimästi mukaan toimintaan!