5.12.2017

AmmattikeittiöOsaaja-lehti 4/2017 on ilmestynyt

Joulukuun numerossa tutustumme Oulun uuteen tuotantokeittiöön, pureudumme stressinhallintaan ja saamme tietoa kouluruokailuun liittyvistä ajankohtaisista innovaatioista.

Poimintoja jutuista:

Oulun uusi tuotantokeittiö starttasi

Tee stressistä liittolainen
"Hymynaama vai mutrusuu?"- mobiili-asiakaspalveluratkaisu kouluruokailuun

 

 

 

Anna palautetta lehdestä!
Mikä on joulukuun lehdessä kiinnostavinta ja mistä teemoista toivoisit jatkossa juttuja?
Anna palautetta ja osallistu ilmaisen osallistumispaikan arvontaan kevään seminaariin Seinäjolla 18.-19.4.2018. Palautetta voit antaa tästä linkistä:
http://www.amko.fi/jarjesto/jasenlehti/palaute-jaesenlehdestae/

Ammattikeittiöosaajien kevään seminaari Seinäjoella 18.-19.4.2018
Merkitse ajankohta jo nyt kalenteriisi. Ohjelma valmistuu vuoden vaihteessa.
Tulossa ainakin nämä ajankohtaiset teemat: ammattikeittiöiden tuotantotavat vertailussa, Sote-ja maakuntauudistus ruokapalveluiden näkökulmasta, kasvisruoka ja katsaus ruokatrendeihin. Luvassa huippupuheenvuoroja, mukavaa seuraa ja herkullista ruokaa.
Tulethan mukahan!

Hyvää juhlavuoden itsenäisyyspäivää!

Pohjois-Pohjanmaan amkolaiset osallistuvat Suomi100 vuotta kuuluvaan teemaan; havuseppele jokaiselle sankarihaudalle 6.12.2017. Oulussa seppeleitä lasketaan 521 kappaletta.

Henkilöt: vasemmalla takana Tuula Isoviita, Sirkka Salminen ja edessä Marjo Linna, oikealla takana Kaija Ruokamo ja edessä Kristiina Nurkkala.

***

Kesän herkeämätön valo, syksyn väriloisto, hiljaisuus ja hanget, kevään riemukas koitto.

Suoruus ja reilu meininki.
Rehellisyys ja sisukkuus - usko työntekoon.
Herkkyys ja karuus, lempeys ja periksiantamattomuus.
Tätä kaikkea on suomalaisuus.
(MH)