13.5.2015

Ammattikeittiöosaajat ry:n toimintakertomus 2014

Toimintavuosi 2014 oli varsin  tapahtumarikas: järjestimme kahdet valtakunnalliset koulutuspäivät ja jatkoimme Kouluruokadiplomi-käytännön markkinointia usein eri elementein yhteistyössä  ravitsemisalan toimijoiden kanssa.

Yhdistyksen 45-vuotista taivalta juhlistimme marraskuisessa juhlaseminaarissa, jota voi vielä muistella tästä Power Point-seminaarikoosteesta.

Jäsenlehden, AmmattikeittiöOsaajan, sisältöä syvennettiin ja ulkoasua uudistettiin.

Alueyhdistykset toteuttivat paikallisia verkostotilaisuuksia ja retkiä aktiivisten luottamushenkilöidensä organisoimina. Alueyhdistysten tasavuosiakin juhlittiin  muutamalla alueella sangen iloisissa tunnelmissa.

Vuoden lopussa Kuntaruokailun asiantuntiajt ry sulautui toimintaamme ja vahvistimme siten järjestötoiminnan voimaa edustamiemme ruokapalveluammattilaisten keskuudessa.

Jäsenmäärämme pysytteli kuta kuinkin samana edelliseen toimintavuoteen verrattuna vaikkakin pientä, valitettavaa  laskua kokonaisjäsenmäärässä syntyikin.

Ammattikeittiöosaajien johtokunta ja toimihenkilöt  kiittävät hyvästä yhteistyöstä ja toivovat myös kuluvan toimintavuoden sisällön palvelevan jäsenistön tarpeita. Kaikki kehitysideanne toimintamme kehittämiseksi ja ponnistukset jäsenmäärämme kasvattamiseksi ovat tervetulleita!

Tässä Sinulle luettavaksi Ammattikeittiöosaajat ry:n  vuoden 2014 toimintakertomus kokonaisuudessaan:

TOIMINTAKERTOMUS_2014

Toiminnanjohtaja
Marjut Huhtala,
psta. Ammattikeittiöosaajat ry:n johtokunta